Brigitte Bardot megrázó vallomást tett 76. születésnapja alkalmából

A bombázó Brigitte Bardot életét sokan irigyelték, ám a színésznő elárulta, nem volt miért.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Brigitte Bardot kétségtelenül az ötvenes és hatvanas évek irigyelt szexbombája volt, akiért férfiak milliói rajongtak szerte a világon.

Ezért is lepett meg sokakat, amikor - szinte karrierje csúcsán - váratlanul visszavonult a filmezéstől - 1973-ban -, hogy az állatvédelemnek szentelje idejét.

Színésznőből aktivista

Pedig előtte olyan sztárokkal osztozott a mozivásznon, mint Alain Delon, Jean Marais vagy Sean Connery.

- Az embert még mezítláb is szoríthatja a cipő. Bevallom, nem egyszer voltam az öngyilkosság szélén, csoda, hogy egyáltalán életben vagyok még mindig - vallotta a napokban meghökkentő őszinteséggel a FRANCE magazinnak.

Az idős sztár, aki szeptember 28-án ünnepli 76. születésnapját, arról is beszélt, mennyire nem értik meg őt a politikusok, így mára teljesen kiábrándult a politikából.

- Sokkoló, szemtelen és pimasz vagyok, hát ez az igazság. Bár sosem bántam meg semmit, dühít, hogy folyton félreértenek a fejesek - fejtette ki vaskos véleményét.

Nem érdekli, hogy néz ki

Arról is mesélt, mindig is rebellisnek érezte magát, és nem nagyon hatotta meg fiatalon, hogy a világ leghíresebb rendezői és színészei versengtek a kegyeiért.

A sztárvilág szexszimbólumai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ám azt azért elismeri, jobb volt szexinek lenni, mintha csúnyának született volna. Manapság azonban cseppet sem érdekli a kinézete, büszkén viseli ráncait, és semmi pénzért nem feküdne kés alá.

Az 1934-es születésű Bardot egyébként szigorú katolikus nevelést kapott szüleitől, ami akkoriban gyakran vezetett konfliktushoz, de így utólag már hálás nekik.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Így visszatekintve, azt hiszem, a szüleim büszkék voltak rám, ugyanakkor a sztárságomat nem nagyon tudták elhelyezni a saját kis világukban - vallotta a legendás sztár.

Ezt is szeretjük