Íme Brangelináék új palotája, kívülről-belülről

Fotókkal

A népes család egy 13 milliárd forintos észak-amerikai, mesébe illő birtokra költözik.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rosszul indult ez az év Brad Pitt és Angelina Jolie számára, hiszen az orvosok felhívták a népszerű sztáranyuka figyelmét arra, hogy egészségügyi szempontból most már jobban teszi, ha ritkábban, vagy inkább sosem esik teherbe.


Ha pedig mégis a gyermekvállalás mellett dönt, akkor a megszületendő csöppséget nagy eséllyel teszi ki egy esetleges cukorbetegség veszélyének.

De nem hunyhatunk szemet a szakmai sikerek felett sem, hiszen mindketten kaptak egy-egy Oscar-jelölést.

Brad Pittet a Benjamin Button különleges élete, míg Angelina Jolie-t Az elcserélt gyermek főszerepéért jelölték. 

Mindkettejüknek ez a második jelölése, Pittet először az 1995-ös Tizenkét majomért terjesztették fel a kultikus díjra, Jolie pedig az 1999-es Észvesztőért már nyert is egy aranyszobrot.

Mesébe illő luxus

Hiába a problémák és a sok munka, Brangelináék egymásról és a családi életről sem feledkeznek meg. Néhány napja érkezett a hír, hogy a család a Lloyd Neck – közismertebb nevén Sassafras - birtokot béreli majd, ami a Forbes szerint Észak-Amerika legdrágább birtokai közé tartozik, vételi ára 60 millió dollár, vagyis 13 milliárd forint. Három hatalmas épület található a birtokon, amelyek alapterülete több ezer négyzetméter, de lesz még két helikopter leszállójuk, teniszpályájuk, medencéik és egy öböl kikötővel.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom
A birtokról készült fotók valóban lélegzetelállítóak, nemcsak a környező táj, de az épületek és belsejük is káprázatos.Ezek után csak remélni lehet, hogy hosszú ideig kitartanak majd még egymás mellett, és örömöt okoznak nemcsak maguknak, de gyermekeiknek is.
Ezt is szeretjük