Kiábrándító! A valóságban cseppet sem szexi a filmek ellenállhatatlan sármőrje

Bradley Coopert New Yorkban kapták le a lesifotósok.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A színésznőktől általában elvárás, hogy ne csak a filmekben és a vörös szőnyeges rendezvényeken hozzák a legjobb formájukat, hanem akkor is, ha csak tejért ugranak le a sarki közértbe.

Ugyanakkor valahogy megnyugtató érzés mazsolázni a hírességek smink nélküli fotóit, melyeken egyértelműen előtűnnek a pattanások, ráncok, bőrhibák, és a karikás szemeket sem rejti alapozó.

A tökéletesség unalmas

Hiszen ezek mind azt mutatják, hogy a tökéletesnek tűnő szépségek is emberből vannak, akik bizony a négy fal között éppen olyan hétköznapiak, mint bárki.

És ez a színészekkel sincs másként: bár az ember lánya kocsányon lógó szemekkel bámulja az olyan tökös pasikat, mint Brad Pitt vagy éppen Hugh Jackman, azért titkon azt reméli, nekik is vannak rossz napjaik.

Nos, ha Pitt vagy Jackman rajongói nem is, de Bradley Cooperé megnyugodhatnak, a Másnaposok sármos sztárját ugyanis kissé kiábrándító külsővel kapták le legutóbb New Yorkban.

Thrillerben kapott szerepet

Szó, mi szó, a 36 éves színész pontosan úgy nézett ki kócos, álomittas fejével, mint aki éppen akkor kelt ki az ágyból, de idétlen szemüvege sem volt éppen szexi látvány.

Akárhogy is, néhány órával később már a megszokott szívtipró formáját hozta legújabb filmje, a Csúcshatás premierjén. A thrillerben egy olyan írót alakít, aki véletlenül hozzájut egy szupertitkos droghoz, és ez emberfeletti erőkkel ruházza fel.

Minden idők legszexisebb színészei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Természetesen a színészt is megkérdezték, milyen képességek birtokában szeretne lenni, ha ilyen a valóságban is megtörténne vele.

- Megtanulnék annyi nyelven beszélni és olyan sok hangszeren játszani, amennyin csak lehet, hiszen fantasztikus volna, ha a világ minden táján megértetném magam, és a legjobb zenészekkel ülhetnék le egyet jamelni. De továbbra is színészként keresném a kenyerem, mellette pedig rendezőként próbálnám ki magam - árulta el a Parade magazinnak.

A Csúcshatásban, melyet nálunk április 7-én mutatnak be, olyan sztárok mellett játszik, mint Robert De Niro, Abbie Cornish és Anna Friel.

Ezt is szeretjük