Holtrészegre vedelte magát Brad Pitt

Ittas fotók

Brad Pitt legújabb filmjének premierje után hajnalig nyakalta a sört, aminek meg is lett az eredménye.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Brad Pittet július 28-án, kedden este örökítették meg Berlinben, a Becstelen brigantyk premierje alkalmából rendezett bulin.

A 45 éves amerikai színész a helyszínen készült fotók tanúsága szerint alaposan a pohár fenekére nézett, alkoholtól bódult mosolya legalábbis erről tanúskodott.

A szupersztár a beszámolók szerint hajnali két óráig döntötte magába az ízletes német söröket Quentin Tarantino társaságában.

A vedelést pedig korán elkezdte, az egyik szemtanú elmondása szerint ugyanis már a vetítésen sörrel a kezében jelent meg!

Pittnek természetesen minden oka megvolt az ünneplésre, hiszen a közelmúltban fejezte be a kultrendező háborús filmjének forgatását. Ám az interjúkkal vigyázhatna, mivel könnyen megvádolhatják képmutatással.

Este hatkor vége a bulinak

- Nagyon kemény dolog színésznek lenni. Néha hoznak kávét, ami alkalmanként hideg, és az is előfordul, hogy nincs egy széked, ahová leülhetsz. De most már apa vagyok, és a bulik nálam este hatkor érnek véget – nyilatkozta a színész a Daily Mailnek.

Ehhez képest szemrebbenés nélkül mulatta át az éjszakát, míg gyönyörű felesége, Angelina Jolie és hat gyermekük a tengerentúlon tartózkodott.

Brad Pitt élete képekben

Nézegess képeket!

Elolvasom
Brad Pitt karrierje az elmúlt években üstökösszerűen ívelt felfelé. Olyan komoly alkotásokban mutatta meg tehetségét, mint a Bábel és a Benjamin Button különös élete című drámák, illetve a Jesse James meggyilkolása, avagy a tettes a gyáva Robert Ford című westernfilm. A Coen-fivérek kedvéért pedig még hülyéskedni is mert a vásznon. Ám hiába a kiváló alakítások, Hollywood még mindig nem jutalmazta Oscar-díjjal.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Első jelölését 1996-ban kapta a 12 majom mellékszerepéért, tavaly pedig a visszafelé öregedő Benjamin Button megformálásért terjesztették fel a rangos díjra. Ám az aranyszobrot egyik alkalommal sem kapta meg.

Ezt is szeretjük