Friss! Gyermeket vár az RTL Klub népszerű híradósa

Boros Krisztina, a Híradó és a Házon kívül bájos műsorvezetője nemrég bejelentette, gyermeket vár.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Boros Kriszta egyre többet mosolyog. Az RTL Klub Házon kívül című műsorának felvételén már egyértelműen kiderült kolléganőnk boldogságának oka: a bájos műsorvezető ugyanis gyermeket vár.

Kriszta a nyári szünet előtti utolsó forgatási napon elmondta, hogy bár a műsor szeptembertől visszatér a képernyőre, ő maga az élet legszebb feladatának, az anyaságnak szenteli majd életét. Nagyon örül a babának, örömébe azonban üröm is vegyül. Nem titkolja, hogy a gyermeket egyedül kell vállalnia. Nem könnyű a döntés, mégis egyértelmű a válasz.

Vége a szerelemnek

Mint bevallotta, annak a szerelemnek, melynek ez a gyermek a gyümölcse, hamarabb vége lett, mint hogy kiderült volna a terhessége. Ráadásul bármennyire is barátsággal váltak el egymástól, nem szeretnék felmelegíteni a kapcsolatot.

Így aztán tulajdonképpen egyedülálló anya lesz - ám ez nem azt jelenti, hogy ne lennének mellette olyanok, akik szívesen segítenek neki, akár a családtagjai, akár a barátai köréből.

- Mindig sejtettem, hogy sok barátom van, de most tudtam meg - mondta el a műsorvezető.

Őszi baba lesz

A kisbaba, ha minden a tervek szerint megy, szeptemberre várható, így a Híradóban nyáron még láthatjuk Krisztát. Utána pedig az élet legszebb feladata jut neki, amelynek - ahogy ő fogalmaz - minden pillanatát tökéletesen át akarja élni és ki akarja élvezni.

A legdögösebb magyar sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kriszta azt is elmondta, hogy elfogadta ezt az élethelyzetet, és próbálja belőle kihozni a legjobbat. Bár eddig kereste a tökéletes férfit, nem találta, de most ősszel életet ad várva várt kisfiának.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

És ki tudja, talán vele együtt a nagy szerelem is beköszönt az életébe.

Fotók: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük