Vallomás első kézből! Magára hagyta gyermeke apja az RTL Klub híradósát

Boros Krisztina egyedülálló anyaként neveli kisfiát, Bálintot.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szakmai sikerekkel sajnos nem minden esetben jár együtt a magánéleti boldogság, többek között ez is kiderült abból az interjúból, amit Boros Krisztina adott a közelmúltban a Hot! magazinnak.

A 37 éves népszerű híradósnak 2010-ben született meg kisfia, Bálint, a gyermek édesapja azonban magára hagyta a családot, és mint vallomásából kiderült, egyáltalán nem tartja velük a kapcsolatot.

Két műsora is megszűnt

Tovább tetőzte a bajokat, hogy a tévésnek a közelmúltban két műsora is megszűnt a csatornán, sem a Déli Híradóban, sem pedig a Fél kettőben nem találkozhatunk már vele, a Házon kívülben viszont még láthatjuk.

Boros Krisztina nem titkolta el, hogy váratlanul érte a vezetőség döntése, hiszen mindkét műsor nagyon a szívéhez nőtt, arról nem is beszélve, hogy egyedülálló anyaként emiatt a megélhetése is veszélybe került.

- Szinte minden rokonom és ismerősöm egyszerre hívott fel, hogy ezek után mi lesz velem és a kisfiammal, Bálinttal. Mindenki, kivéve a gyerek édesapját, ő ugyanis továbbra sem tartja velünk a kapcsolatot - nyilatkozta.

Aggódik a jövőjük miatt

Hogy pontosan miért alakult ki ez a helyzet, arról nem árult el többet, azt viszont nem rejtette véka alá, hogy régebben hitelt vett fel, anyagi tartaléka viszont már akkor sem volt, amikor teherbe esett.

Magyar sztárok hosszú és rövid hajjal

Nézegess képeket!

Elolvasom

A fentiek tükrében teljesen érthető, hogy egyre jobban aggódik a jövőjük miatt, de ha gyermeke apjára nem is, szüleire, testvérére és a barátai mindig számíthat.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

- A barátaim pedig - bár sokat veszekszem emiatt velük - sosem állítanak be hozzánk üres kézzel. Vagy ruhát vagy egy csomag pelenkát hoznak - tette hozzá az RTL Klub sztárja.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük