Óriásit hasalt koncert közben a nagy nevettető, Jack Black

Ez a hatalmas esés biztosan nem volt része Jack Black színpadi koreográfiájának.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hiába a pontos színpadi koreográfia, hiába az alaposan betanult táncmozdulatok, bizony még a legnagyobb sztárokkal megesik, hogy elesnek a színpadon.


Így járt néhány napja Jack Black is, aki hatalmasat hasalt a színpadon, miközben a Cellular Arenában bohóckodott közszemlére téve méretes pocakját.

A népszerű amerikai komikus humorát ismerve előszörre talán azt hihetnénk, hogy az egész előre el volt tervezve, ám a felvételen jól látszik, hogy Black teljesen spontán esett hasra, aminek hatására még a közönség is elnémult néhány pillanatra ijedtében.

Ma már az álomgyár első számú humorbombája

Ám aggodalomra semmi oka nem volt a koncert nézőinek, ugyanis a mókás kedvű sztár hamar talpra állt, és ott folytatta, ahol abbahagyta, habár elképzelhető, hogy sérülései még jó darabig emlékeztetik majd a kínos esésre.

Black karrierje kezdetén a kilencvenes években elsősorban hollywoodi mozifilmek kisebb mellékszerepeit kapta meg, ám az ezredforduló után már előszeretettel bízzák rá a kasszasikerek főszerepeit.

Sztárok balesetei

Nézegess képeket!

Elolvasom
Komikusi tehetségét így olyan vígjátékokban élvezhettük, mint A nagyon nagy Ő, a Narancsvidék, a Rocksuli vagy a Tenacious D, avagy a kerek rockerek. De ügyesen helytállt például az 1933-as King Kong látványos remake-jében és a Holiday című romantikus drámában is.Magánélete legalább olyan valószerűtlen, mint a figurák, akiket megtestesít. Black felesége ugyanis Tanya Haden, a világhírű jazzbőgős, Charlie Haden lánya, akivel együtt jártak iskolába, de csak 15 év múlva melegedtek össze, miután találkoztak egy közös ismerősük bulijában.
Ezt is szeretjük