Volt rajta mit nézni! Beyoncé horgolt miniruhája nem sokat bízott a fantáziára

Beyoncé új szólóalbumát népszerűsíti, dalokkal és arcpirító villantásokkal.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az amerikai csalogány, Beyoncé Knowles tavaly januárban döntött úgy, hogy tart egy kis szünetet, hogy megújulva térhessen vissza a színpadra.

A dögös díva pihenője alig pár hónapig tartott, hiszen idén nyárra már fel is énekelte új, negyedik szólóalbumát, mely nemes egyszerűséggel csak a 4 címet kapta.

Feltűnően sokat mutatott magából

Akik ismerik Beyoncét, nem is csodálkoznak rajta, hiszen az aranytorkú énekesnő saját bevallása szerint is munkamániás, egyszerűen nem tud zene nélkül élni. Ez a lelkesedés és szenvedély színpadi produkcióin is meglátszik, rajongóinak eddig még nem is volt okuk panaszra koncertjein.

A 29 éves énekesnő legutóbbi, New York-i fellépésén is őrületes bulit csapott, előadta új slágereit, a Best Thing I Never Had-et és a Run The World (Girls)-t is, de a zene mellett látnivalóban se volt hiány. Ez utóbbiból talán egy kicsit még többet is nyújott, mint kellett volna, Beyoncé ugyanis egy teljesen lyukacsos, horgolt dresszben lépett színpadra.

A vadítóan sárga kreáció alá már csak egy melltartó, egy aprócska sárga bugyi és egy kihívó neccharisnya fért, így aztán az első sorokban tülekedő férfiaknak bőven volt mit nézniük.

Sztárok vadító sárgában

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük