Meglepő felvétel! Drámai változáson esett át a Megasztár csinos énekesnője

Bencsik Tamara stílust váltott, szerinted jól tette?

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az imidzsváltás egyik legfontosabb része kétségkívül a frizura megújítása. Ezzel pedig tisztában vannak a sztárok is, éppen ezért, ha új külsővel szeretnék meglepni rajongóikat, az átalakulást a fodrásznál kezdik.

A külföldi hírességek közül az elmúlt napokban például Justin Bieber és Jennifer Aniston is a címlapokra került új hajviselete miatt, hazánk sztárjai közül pedig Bencsik Tamara döntött úgy, hogy teljesen megváltoztatja korábbi hajviseletét.

Nem volt nehéz dolga

A Megasztár 4 ötödik helyezettjének nem volt nehéz dolga akkor, amikor ki kellett választania, kire is bízza a feladatot, hogy megszabadítsa fürtjeitől, hiszen kedvese foglalkozása fodrász!

A 23 éves énekesnő az Aktívban árulta el, hogy évek óta növesztett haját egy dögös punk frizurára cserélte, a váratlan döntés pedig egy egészen merész zenei stílusváltás részét képezi.

A szabadkai születésű tehetségkutató-felfedezett saját bevallása szerint új, készülő stúdióalbumán szakít a pop-rock stílussal, és a diszkó vizeire evez, ennek megfelelően ő is sokkal dögösebb és bevállalósabb lesz majd.

Eljött a vagány Tamara ideje

- Ami most fog következni, az nem a megszokott pop-rockos Tamara, hanem a bevállalós, vagány Tamara, a diszkós Tamara, úgyhogy most egy picit dögösebb tempót vett a dal - árulta el mosolyogva a fiatal énekesnő.

A 2011-es Story-gála legdögösebb sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Tegyük azért hozzá, hogy Bencsik Tamara eddig sem volt szégyenlős, hiszen a TV2 Mr. és Mrs. című vetélkedőjében kendőzetlen őszinteséggel vallott magánéletéről.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

A csinos sztár azután szakított előző kedvesével, hogy bekerült a Megasztár 4 döntőjébe, majd hamarosan összemelegedett a színfalak mögött fodrászként dolgozó Veres Ádámmal, akit egyszer az autópályán kényeztetett orálisan.

Ezt is szeretjük