Íme, ez a szívtipró csábította el Bencsik Tamarát - Képpel

Bencsik Tamarát a Megasztár egyik fodrásza hódította meg, habár az énekesnőnek kellett kezdeményeznie.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bencsik Tamara nemcsak országos népszerűségét, hanem vőlegényét is a Megasztárnak köszönheti, a 23 éves énekesnő ugyanis a TV2 népszerű tehetségkutató műsorának forgatásán ismerte meg Veres Ádámot, aki fodrászként csinosította a versenyzőket.

Tamara 2008-ban jelentkezett a Megasztárba, ahol végül az ötödik helyen végzett. Kiesése után kezdett el igazán érdeklődni Ádám iránt, és ő volt az, aki kezdeményezett, hiszen a fiatal férfi saját bevallása szerint úgy érezte, számára elérhetetlen a csinos szabadkai lány.

Mindenhová együtt mennek

A pár azóta is boldog kapcsolatban él, és a napokban osztották meg pikáns titkaikat a Tabu TV riporterével, akinek sikerült együtt elkapnia őket. Veres Ádám elmondta, hogy bár igazából külön-külön szeretnek bulizni, igyekeznek mindenhová együtt menni.

Majd Ádám véletlenül elszólta magát, miszerint ő bizony szívesen flörtöl más lányokkal, ha lehetősége van rá - saját elmondása szerint jólesik neki, ha másnak is tetszik a párján kívül.

Együtt vagy külön?

A gyönyörű énekesnőt először meglepte kedvese őszinte vallomása, majd viccesen hozzátette, hogy akkor ezentúl mindenhová el kell majd kísérnie Ádámot. Természetesen ezt azért nem gondolta komolyan, hiszen elárulta, hogy ő is barátnői társaságában tud csak igazán ellazulni.

A magyar tehetségkutatók felfedezettjei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Bencsik Tamara és szerelme amúgy a közelmúltban szerepelt a TV2 Mr. és Mrs. című műsorában, ahol fellebbentették a fátylat magánéletük más titkairól is.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Kiderült például, hogy heti több alkalommal néznek együtt pornófilmet, illetve az énekesnő gépkocsiban is kényeztette már szerelmét orálisan.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük