Szerinted is szüksége van rá? Ezért műtteti meg a mellét a Megasztár csinos felfedezettje

Bencsik Tamara tavaly még tiltakozott ellene, de ma már új melleket akar.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a nők többsége - és ez alól a sztárok sem kivételek - először hevesen tiltakozik a plasztikai beavatkozások ellen, azért egyre gyakoribb, hogy bevállalják a dolgot.

A 2009-es Viva Comet gálán még rejtegette a ciciket
A 2010-es Viva Comet alkalmából nem takargatta kebleit

A műtét oka természetesen különböző: van, aki hiúságból, van, aki a kedvese kedvéért fekszik kés alá, megint mások pedig azért, mert valamiért már nem olyan elégedettek a testükkel, mint korábban.

A színésznőknél vagy énekesnőknél pedig az is könnyen elképzelhető, hogy szinte kényszerből műttetik meg magukat, hiszen nem könnyű felvenni a versenyt a 10-20 évvel fiatalabb kolléganőkkel.

Korábban még tiltakozott

Hogy Bencsik Tamara, a Megasztár 4 csinos felfedezettje miért döntött a plasztika mellett, azt nem nagyon tudni. A 23 éves énekesnő ugyanis néhány hónappal ezelőtt még kategorikusan kijelentette, márpedig ő nem fogja megműttetni a mellét.

- Az ember soha nem lehet elégedett önmagával, de semmi pénzért nem feküdnék szike alá. Úgy gondolom, hogy egy nő elveszíti természetességét az ilyenfajta beavatkozások során - nyilatkozta 2010 októberében a Mozdulj rá! rendezvényen, Czanik Balázs ingyenes nyilvános tornaóráján.

Szerinte azt a nem kevés pénzt, amit valaki plasztikáztatásra költ, inkább fordítsa testmozgásra, valamint a megfelelő táplálkozásra, ezeknek ugyanis még szövődményei sem lehetnek.

Nem áll meg egy műtétnél?

Azóta azonban bizonyára átgondolta a dolgot, hiszen nagyon úgy tűnik, mégiscsak aláveti magát a beavatkozásnak. A napokban ugyanis felkereste dr. Révész Zsolt plasztikai sebészt, akivel már azt is megbeszélték, számára a kerek implantátum lesz a legmegfelelőbb.

- Igazából meg vagyok elégedve a cicimmel, de talán jobban érezném magam a műtét után, az önbizalmam is megnőne - ismerte el Tamara a konzultáció előtt a Tabu TV riporterének.

A 2011-es Story-gála legdögösebb sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Sőt, ha meg lesz elégedve a végeredménnyel, akkor még az sem kizárt, hogy az orrát szintén megműtteti - ő ugyanis kissé görbének látja a tükörben.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ha minden a tervek szerint alakul, és az énekesnő átesik a kötelező orvosi vizsgálatokon, akkor lehet, hogy hamarosan az új keblekkel látják viszont rajongói a sztárt.

Szólj hozzá a témához! Szerinted szüksége van Bencsik Tamarának a plasztikai beavatkozásra? És te bevállalnád?

Ezt is szeretjük