Tényleg vége a pokoljárásnak? BB Évi elképesztő változáson ment át

Véget ért Párkányi Éva pszichiátriai kezelése, erről is mesélt a Mokkában.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Párkányi Éva nevét 2002-ben ismerte meg az ország, amikor ő is szerepelt a magyar Big Brother első szériájában. A kaposvári lány hamar belopta magát a nézők szívébe, bár szabados életfelfogását sokan nem nézték jó szemmel, végül pedig ő nyerte meg a fődíjat.

Győzelme után könnyek között csak annyit mondott, hogy most végre megváltozik majd az élete, ám ez a változás egyáltalán nem olyan lett, ahogyan elképzelte. A 16 millió forintos nyereményét ugyanis elherdálta, a züllés útjára lépett, gyermekeit pedig végül elveszítette.

Barátai kihasználták

BB Évi története igazán tanulságos, hiszen esete jól példázza azt, hogy aki nem vigyáz, a pénz és a hírnév ellenére pillanatok alatt a süllyesztőben találhatja magát.

Elmagányosodva, lebetegedve és kihasználva, hiszen a szeretetre méltó lány csak addig érdekelte a barátait, amíg pénze volt.

A valóságshow-sztár megjárta a poklokat, ahonnan sikerült visszatérnie, ennek kapcsán adott egy felkavaró interjút néhány napja a Mokkában.

Évi büszkén mesélte el, hogy véget ért nyolc hónapos pszichiátriai kezelése, és habár még gyógyszert kell szednie, már sokkal-sokkal jobb állapotban van.

Újra dolgozni kezdett

Abbahagyta a drogozást és az ivást, és habár 27 évesen elmeállapota miatt leszázalékolták, végre újra munkát vállalt: egy kaposvári szórakozóhelyen dolgozik pultosként. Elköltözött édesanyjától is, aki eddig eltartotta, most pedig kisebbik, eredetileg Manó, majd Marcell névre keresztelt fiát szeretné visszaszerezni.

Sztárok, akik megjárták az elvonót

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nagyobbik gyermeke, az ötéves Noel jelenleg a nagynénjénél van, akit rendszeresen látogat, de az egyéves Marcellt - akinek azt sem tudja, ki lehet az apja - labilis elme- és idegállapota miatt örökbe kellett adnia, ezért a kicsiről szinte születése óta nevelőszülők gondoskodnak.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

A kis Marcellnek BB Évi szívfacsaró vallomása szerint fogalma sincs arról, hogy ki az igazi édesanyja, de elmondása szerint mostantól küzdeni fog, hogy visszakaphassa őt. A beszélgetés végén még azt is hozzátette, hogy kialakulóban van egy új párkapcsolata, ám erről egyelőre nem árult el többet.

Ezt is szeretjük