Bezöldült koncert közben Barry Manilow bőre

A 65 éves Barry Manilow egy igazán különös átalakuláson ment keresztül a rajongók szeme láttára a reflektorok kereszttüzében.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Barry Manilow azok közé a sztárok közé tartozik, akiknek a slágereit szinte kívülről fújjuk, csak éppen arra nem emlékszünk, ki is énekli azokat.

A haj ugyanaz, de a fej mintha Jackson Thrillerjéből lépett volna elő

Pedig ha felcsendül a Mandy vagy éppen a Copacabana, azok mind-mind Manilow hangján szólalnak meg, legalábbis eredetiben.

A 65 éves énekes immáron negyven éve szolgálja a közönséget dalaival, három éve pedig rendszeresen fellép Las Vegas-ban is, csakúgy mint Bette Midler, Elton John vagy Cher.

Shrek vagy Hulk?

Kínos malőrje azonban ezúttal nem a bűn sivatagi városában, hanem a londoni O2 arénában történt a tényleges koránál lényegesen fiatalabbá plasztikázott sztárral. Manilow ugyanis előadás közben hirtelen teljesen bezöldült, rajongói legnagyobb döbbenetére.

Feltételezhetően az arcára kent barnítókrém és a reflektorok fénye keveredett oly bizarr módon, hogy gyönyörű spenótszínűvé változtatta ábrázatát.

A sztár valószínűleg nem vette észre, miért is mosolyog a közönség, amikor ő éppen nagy áhítattal énekel, legfeljebb betudta a megjelentek jókedvének a felvidult arcokat.

15 csúnya, de vérforralóan szexi pasi

Nézegess képeket!

Elolvasom

Bizonyára többek, bősz vigyorgás közepette, éppen azt latolgatták, hogy vajon a mocsárlakó Shrekre vagy a hatalmas erejű Hulkra hasonlít-e jobban kedvencük.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ám az is lehet, hogy a megjelent kínos fotók csak még jobban megdobják a sztár népszerűségét, és egyes botrányimádókat arra ösztönöznek, hogy jegyet váltsanak az énekes következő előadásaira. Elvégre a rossz reklám is reklám, nem igaz?

Ezt is szeretjük