Kihagyhatatlan fotó! Így még sohasem láthattad a TV2 népszerű sztárját

A Jóban Rosszban fiatal szívtiprója, Baronits Gábor néhány éve bizony még másképp nézett ki.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha a hírességek régebbi fotói között keresgélünk, bizony könnyedén ráakadhatunk néhány olyan mókás fényképre, amelyekre a legtöbben talán már nem is emlékeznek, ettől függetlenül - különféle okokból kifolyólag - mégis kihagyhatlannak bizonyulnak.

Baronits Gábor nevét például néhány éve ismerte meg az egész ország a TV2 nagy népszerűségnek örvendő szappanoperájának köszönhetően, ő alakítja ugyanis a Jóban Rosszban ügyeletes szívtipróját, Halász Kristófot.

Alig lehet ráismerni

A 21 éves sorozatsztárról 2005 márciusában készült a fent látható felvétel - Baronits mindössze 16 éves volt ekkor, hosszú lobonca pedig egészen elképesztő, aminek köszönhetően szinte alig lehet ráismerni.

A fiatal színész pontosan úgy festett, mintha egy hetvenes évekbeli rockzenekar frontembere lenne, mai szemmel nézve tehát mindenképpen előnyére vált, hogy levágatta a haját, persze sármját egykori frizurája sem csökkentette.

De vajon ki lehet az oldalán az a csinos szőke hölgy, merülhet fel hölgyrajongóiban jogosan a kérdés. A válasz pedig nagyon egyszerű: az édesanyja, aki nem más, mint a nemzetközileg is elismert bűvész, Ungár Anikó.

Nem lépett zenei pályára

A 61 évesen is lenyűgözően fiatalos előadóművész első férje a Syrius együttes vezetője, menedzsere és szaxofonosa, Baronits Zsolt volt, aki súlyos betegség után 55 évesen 1999-ben hunyt el.

A Jóban Rosszban sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Édesapjával ellentétben Baronits Gábor nem lépett zenei pályára, ám a színészetben az elmúlt évek során egyre szebb sikereket ért el, aki tehetségének köszönhetően a sorozat egyik fontos mellékszereplőjévé nőtte ki magát.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Tavaly februárban állítólag tévesen hozták hírbe Kiss Ramónával, akivel a Story-gálán táncolt a beszámolók szerint meglehetősen összemelegedve, ám természetesen mindketten tagadták, hogy több lenne köztük, mint barátság.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük