Rosszul sült el a játék! Baleset miatt vitték sürgősségire a TV2 sztárját

Baronits Gábor a TV2 buliján rodeózott, amikor eltörte a karját.

Az embernek mindig nagyon kell vigyáznia, hiszen sosem tudhatja, mikor éri teljesen váratlanul egy baleset. A forgatásokon gyakran megsérülnek a színészek, a kaszkadőrök vagy a statiszták, ám Baronits Gábor ezúttal nem a stúdióban szenvedett súlyos balesetet.

A Jóban Rosszban sztárja a Blikknek mesélte el, hogy a közelmúltban a TV2 buliján törte el a kezét, ami miatt be is kellett gipszelni - a véletlen baleset következményét pedig bele is írták a szappanopera forgatókönyvírói a sorozatba, ezért aztán begipszelt kézzel lesz majd látható a képernyőn.

Rosszul sült el a rodeózás

Ungár Anikó fia elmondta, hogy később érkezett a buliba, mint a többiek, és a hangulat már egészen jó volt, mire odaért. A helyszínen volt egy műbika, amit bárki kipróbálhatott, az egyik munkatársa pedig odalökte, hogy rodeózzon egy kicsit - nem sokkal ezt követően történt a baleset.

- Pechemre pont akkor esett le a bikáról az egyik százkilós kollégám, amikor fel akartam állni. Teljesen hátrabicsaklott a csuklóm, ezért azonnal rohantunk a sürgősségire - idézte fel emlékeit a sorozatsztár, akinek szerencséjére csak egyetlen helyen tört el a csontja.

Barátnője segít neki

Nem titkolta el, hogy még fáj a keze, ám számára nem is ez a legkellemetlenebb az egészben, hanem az, hogy mivel jobbkezes, ezért most a bal kezével kell mindent csinálnia, ami korántsem megy neki valami könnyen, barátnőjének, Lolának kellett például neki felvágnia a húst.

A Jóban Rosszban sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ami pedig a Jóban Rosszban forgatókönyvét illeti: Baronits Gábor nem rejtette véka alá, hogy a történet szerint majd egy sörösrekesz esik rá a Kék Macsekben, ahol az általa megformált Halász Kristóf pincérkedik.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Baronits Gábornak egyébként nem ez volt élete első komolyabb sérülése, idén január elején a védőoltások kapcsán árulta el például, hogy évekkel ezelőtt egy olyan súlyos balesetet szenvedett, ami miatt az orvosoknak el kellett távolítaniuk a lépét - ezért aztán mindig a védőoltás mellett dönt.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük