Ezt senki sem tudta róla! A TV2 szívtiprója elárulta múltja fájdalmas titkát

Baronits Gábor védőoltás közben kotyogta ki, hogy egy régi balesetének mi is lett a következménye.

2010 decemberében hazai hírességek önként vetették alá magukat egy új, fájdalommentes influenza elleni védőoltásnak, hogy ezáltal népszerűsítsék ezt a széles körben még kevéssé ismert eljárást, illetve így hívják fel a közvélemény figyelmét a megelőzés fontosságára.

Az influenzára ugyanis nem a legveszélyesebb kórként gondolunk, ennek ellenére az akár két hétig is elhúzódó betegség sok kellemetlen tünettel járhat, arról nem is beszélve, hogy súlyos szövődményei is lehetnek - éppen ezért komolyan kell venni.

Elveszítette az egyik szervét

A Jóban Rosszban sztárjai közül Baronits Gábor is beoltatta magát, aki az Aktívban elárulta, hogy évekkel ezelőtt egy olyan súlyos balesetet szenvedett, ami miatt a sebészeknek el kellett távolítaniuk a lépét - ezért aztán minden évben a védőoltás mellett dönt.

A TV2 népszerű sorozatának szívtiprója a baleset pontos részleteit nem árulta el, azt viszont nem rejtette véka alá, hogy nagyon elégedett ezzel az új módszerrel, egyrészt, mert sokkal gyorsabb volt, mint a klasszikus, másrészt, mert tényleg nem fájt.

Halász Kristóf megformálójával szemben Kökény Attila gyerekkora óta retteg az oltástól, hatodik osztályos tanulóként például el is ájult emiatt, ám a szabad szemmel alig látható mikrotű és az izom helyett a bőr alá történő beadás őt is lenyűgözte.

Barátnője stílust váltott

Ami pedig a fiatal sorozatsztárt illeti: 2010 ősze óta Lola pasija, akivel egy szerelmespárt alakítottak John, The Valiant - Another Day című klipjében - Puskás Peti öccsének formációjának slágeréből Lola emellett énekesnőként is kivette a részét.

A Jóban Rosszban sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

A 22 éves énekesnő néhány hete egy merész húzásnak köszönhetően stílust és imidzset váltott: a Benned élek című dalához forgatott vadiúj klipben már nem kislányként, hanem dögös nőként, szexi fehérneműben látható!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

A fekete-fehér videót Indián rendezte, a Viva TV-n december 13-án debütált klip pedig Lola megjelenés előtt álló, szám szerint negyedik stúdióalbumán hallható majd. Az új Lolát sok rajongója még nem szokta meg, Baronits Gábor viszont biztosan nagyon büszke lehet rá.

Fotó: Europress

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük