"Ez a szomorúság sokáig nem fog elmúlni!" Bálint Antónia megható vallomást tett

Bálint Antónia a TabuTV riporterével osztotta meg fájdalmát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tavaly decemberben az egész országot megdöbbentette, amikor Bálint Antónia exkedvese, Földesi-Szabó László az ellene folyó tárgyalás vége előtt egyszerűen kisétált a teremből, emiatt pedig a mai napig nemzetközi elfogatóparancs van ellene érvényben.

Nem meglepő tehát, hogy továbbra sem lehet tudni, hol tartózkodik a férfi, Bálint Antónia pedig azóta egyedül neveli kislányukat, a három éves Lilient. A 41 éves modell-műsorvezetőt legutóbb a TabuTV riportere faggatta, ő pedig nem leplezte fájdalmát.

Nem titkolta fájdalmát

Míg sokan hajlamosak leplezni szomorúságukat, addig Antónia bevallotta, hogy az elmúlt hónapok történései megviselték.

Ennek ellenére kiegyensúlyozottnak érzi magát, viszont azt is hozzátette, hogy sokat szomorkodik, ez a szomorúság pedig megérzése szerint még sokáig biztosan nem fog elmúlni.

- Ez nem az a szomorúság, mint amikor szakít valaki a párjával, és akkor fél év gyász következik, földolgozza és megy tovább, mert nagyon úgy néz ki, hogy ez nem fél év lesz, de ne legyen igazam - adott hangot mérhetetlen fájdalmának az 1991-es Miss Hungary szépségverseny győztese.

Nincs esély a folytatásra

Arra a kérdésre pedig, hogy szerinte van-e esély arra, hogy idővel újrakezdjék kapcsolatukat, Toncsi szintén kendőzetlen őszinteséggel válaszolt.

A legdögösebb magyar sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Elmondta, hogy ezt nemcsak a körözés miatt tartja elképzelhetetlennek, hanem amiatt is, mert expasijának volt egy új kapcsolata, amiről úgy tudja, hogy szerelem.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Bálint Antónia hozzátette, hogy mint apuka és anyuka mindig is nagyon jól működtek együtt, de véleménye szerint egy napon mindannyian ott folytatják majd, ahol abbahagyták, de addig is, ha Lilien azt kérdezi tőle, hogy hol van az apukája, ő csak annyit mond neki, hogy elutazott.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük