Smink nélkül csúf kisegér Avril Lavigne

Leleplező fotóval

Avril Lavigne arca meglepően átlagos alapozó nélkül, ezért fordíthatna nagyobb gondot a sminkelésre.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bizony a sztárok sem minden esetben olyan dögösek és szépek, mint ahogyan a színpadon, a vásznon, a tévében vagy a magazinok címlapjain láthatjuk őket.


Rendre érkeznek azok a fotók, amelyeken a hírességek hétköznapi, teljesen átlagos arccal szerepelnek, és a lepel rögtön lehull. Ők is ugyanazokkal a problémákkal küszködnek, mint más nők és férfiak, vagyis pattanásos és zsíros a bőrük, karikás a szemük.

Smink nélkül nem is tűnik világsztárnak

Ez alól pedig Avril Lavigne sem kivétel. A 25 éves énekesnő ugyanis smink nélkül egy kicsit tényleg csúnyácska, szürke kisegér, első ránézésre pedig semmi olyasmi nincs benne, ami miatt azt hihetnénk róla, hogy egy világsztárral van dolgunk.

Persze amint kezelésbe veszik a sminkesek és stylistok, a helyzet azonnal megváltozik, és máris egy igazi dögös bombázó néz vissza ránk, aki mintha nem is ugyanaz a személy volna, akit az előbbi képen láttunk.

Figyelni kell a megjelenésre

Hollywood az illúziók földje, de ezen sem kell csodálkozni, hiszen a showbiznisz szigorú szabályai mindenkitől megkövetelik, hogy csakis a legragyogóbb formájában szerepeljen a nagyközönség előtt.

A szabályokat pedig Avril Lavigne-nek is be kell tartania, de aggodalomra egyelőre semmi oka, hiszen három albummal a háta mögött - zsenge kora dacára - máris elképesztő sikereket ért el.

Első lemeze 16 millió példányban kelt el, a másodikat 8 millióan vették meg, legutóbbi albuma pedig átlépte az ötmillió eladott példányt.

Sztárok smink nélkül

Nézegess képeket!

Elolvasom

Bevétele ezeknek megfelelően meghaladta a 12 millió dollárt, amivel tavaly a 25 év alatti hírességek leggazdagabbjai közé tartozott.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Jelenleg negyedik stúdióalbumán dolgozik, amely a tervek szerint idén év elején jelenik majd meg.

Ezt is szeretjük