Lebukott a hűtlen! Ashton Kutcher megcsalta Demi Moore-t

A Star magazin értesülései szerint Ashton Kutcher júliusban melegedett össze egy huszonéves szőkével.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ashton Kutcher és Demi Moore 2003-ban kezdett randizni, majd 2005 szeptemberében házasodtak össze. A köztük lévő 15 év korkülönbség ellenére házasságuk nagyon harmonikusnak tűnt, nem véletlenül tekintettek rájuk Hollywood egyik álompárjaként.

A Star magazin azonban úgy tudja, a 32 éves szívtipró nem a hűséges férj prototípusa - egy magát megnevezni nem akaró szemtanú elmondása szerint ugyanis júliusban a Madeo nevű olasz étteremben egy huszonéves szőke lánnyal csalta meg feleségét!

Nem zavartatták magukat

- Ashton a falhoz szorította ezt a csodálatos lányt, és szemrebbenés nélkül estek egymásnak. Még a baseballsapkáját is elfordította, hogy könnyedén csókolózhasson vele. De aztán meghallotta, hogy közeledem, ezért a lány nyakába fúrta a fejét, hogy ne ismerjem fel - osztotta meg emlékeit a szemtanú a lappal.

Kutcher pechjére azonban nem sikerült az elterelő hadművelet. A magazin informátora így is jól látta őt a tükörben, és mivel korábban már kiszúrta Kutchert az étteremben, pontosan tudta, milyen ruhát visel. Éppen ezért minden kétséget kizáróan meg van győződve róla, hogy Demi Moore férjét látta.

Tagadja az egészet

A fiatal szívtipró természetesen nem hagyta szó nélkül a bulvárlap beszámolóját, és azonnal reagált a Twitteren a rágalmakra.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kutcher először azt üzente rajongóinak, hogy véleménye szerint a magazin becsületsértést követett el, majd hozzátette, reméli, hogy ezzel ügyvédei is egyetértenek majd.

A következő posztjában konkrétan a Star magazin szerkesztőinek üzent, hogy ha fikcióit írnak, akkor ne takarózzanak a sajtószabadsággal. Bármi legyen is az igazság, annyi biztos, hogy a botrány nem éppen a legjobb időben robbant ki, Demi Moore és Ashton Kutcher ugyanis szeptember 24-én ünneplik ötödik házassági évfordulójukat.

Ezt is szeretjük