Nemsokára 15 éves! Ilyen bűbájos tini lett Antonio Banderas kislányából

Antonio Banderas 14 éves lánya, Stella örökölte híres édesanyja szépségét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Stella del Carmen Banderas Griffith 1996. szeptember 24-én látta meg a napvilágot Spanyolországban. Különleges szépsége nem meglepő, hiszen angol, norvég, svéd, német és spanyol vér csörgedezik az ereiben.

Stella mindössze hároméves korában kapta meg első filmes munkáját a Tűzforró Alabama című filmben, amelyet apukája rendezett, és anyukája volt a főszereplő.

Érettebb a koránál

Ám ennyi elég is volt neki: a sztárcsemete később a Vanity Fairnek azt nyilatkozta, ez volt az első és egyben utolsó filmje, nem szeretne színészi pályára lépni. Hogy mitől ilyen határozott a még csak tinikorban lévő Stella? Nos, talán azért is nőtt fel hamar, mert az átlagos hollywoodi sztárgyerekek gondjainál kicsit többet kellett elviselnie.

Édesanyja, Melanie Griffith ugyanis sokszor megjárta már az elvonót, legutóbb 2010 augusztusában kezelték, de más problémái is adódtak.

Az 54 éves színésznő többször beismerte évek óta tartó alkohol-, drog- és gyógyszerfüggőségét, és azt sem hallgatta el, mennyire sajnálja, hogy a családját, főleg Stellát ennyi szenvedésnek tette ki saját függősége miatt.

A papa kedvence

A színésznő a People magazinnak elmondta, hogy  legutóbbi rehabilitáció még jobban megerősítette a családot, amiért különösen hálás Antoniónak, aki hihetetlenül türelmes vele.

- Kimondhatatlanul hálás vagyok neki. Újra szabadnak érzem magam. Nem iszom, nem szedek gyógyszereket és ez fantasztikus érzés! Olyan, mintha kiszabadultam volna a börtönből! - vallotta be Griffith.

Rajtuk is fog az idő! Nézd meg minden idők legellenállhatatlanabb szívtipróit

Nézegess képeket!

Elolvasom

Antonio Banderas több nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy nem szeretne beleszólni lánya életébe. Úgy véli, Stella szabad és érett személyiség, aki tudja, mi a helyes és mi nem.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

 - Nem szólok bele a kislányom életébe addig, amíg nem látom, hogy veszélyben van. Stella nagyon érett, pontosan tudja, hogy mit szeretne. Engem az sem zavar, ha 14 évesen fiúzni kezd, csak mindig tudja, meddig van biztonságban. Neki is muszáj megtapasztalnia az élet jó és rossz oldalát egyaránt. Valószínűleg összetörik majd a szíve egyszer-kétszer, de kell, hogy tudja, milyen újra talpra állni - mesélte egy korábbi interjúban Antonio Banderas a Daily Mailnek.

Ezt is szeretjük