Egy hete nyomtalanul eltűnt Andrew Koenig

Sehol nem találják

Andrew Koenig apja szerint depressziós lehetett, eltűnése előtt pedig több vagyontárgyát is eladta.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aggasztó hírről számolt be a People, miszerint Andrew Koenig nyomtalanul eltűnt. A Growing Pains című sorozat egykori sztárját február 14-én látták utoljára, azóta semmi hír felőle.

Az értesülések szerint a 41 éves amerikai színész Torontóba utazott meglátogatni néhány barátját, majd onnan Vancouverbe ment - ám ott egyelőre tisztázatlan körülmények között nyoma veszett.

Apja szerint elkeseredett volt

A sorozatsztár édesapja, Walter Koenig - aki az eredeti Star Trek-szériában Pavel Chekovot formálta meg - elmondta, hogy február 15-ei pecséttel kapott fiától egy levelet, aminek alapján Andrew nagyon elkeseredettnek tűnt, az írást azonban nem mutatta meg senkinek.

Hozzátette még a Vancouver Sunnak adott interjúban, hogy amikor utoljára beszélt vele telefonon, egyáltalán nem volt jó állapotban, és depressziósnak tűnt.

- Azt hiszem, ez valami olyasmi, ami régóta benne volt. De ennek semmi jelét nem mutatta, nem beszélt róla, nem rendezett jelenetet, és nem valószínű, hogy drogfüggőség állna az ügy hátterében - mesélte Walter Koenig. Aggodalomra ad okot, hogy fia február 16-án, egy banki tranzakció során használta utoljára a telefonját. Azóta pedig lemerült az akkumulátor, vagy Andrew Koenig kikapcsolta mobilját.

Eladta vagyontárgyait

Maggie Langrick, a Sun bulvárrovatának szerkesztője és egykori színésznő - húsz évvel ezelőtt lett közeli barátja Koenignek, amikor mindketten Vancouverben éltek - elmondta, hogy ő is nagyon aggódik, mivel barátai szerint a színész eladta néhány vagyontárgyát, mielőtt Kanadába repült volna.

Tragikusan fiatalon elhunyt sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mindeközben a rendőrség megkérte a polgárokat, hogy ha bárki tud valamit Andrew Koenig hollétéről, mindenképpen értesítse őket.

A sztárok közül pedig többek között Sarah Silverman, Alyssa Milano és Dave Holmes is üzent a világnak a Twitteren, illetve blogjaikon, hogy feltétlenül értesítsék őket, ha valaki látta a színészt.
Ezt is szeretjük