Iszonyúan pattanásos smink nélkül Alicia Silverstone

A sztár az egészséges életmód rendíthetetlen híve, bőrének állapota mégis katasztrofális.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Még maguk a lesben álló paparazzik is alig ismerték fel az elhanyagolt külsejű, vöröslő pattanásokkal borított Alicia Silverstone-t, amint kedvenc kozmetikai szalonjából hazafelé tartott.


A fotók tanúbizonysága szerint a szexi Batman-sztár híresen hamvas bőrét gyulladt pórusok és krónikus akné csúfítja el.

Ha mindehhez hozzávesszük, hogy a felvételek a kozmetikai szalonból való távozáskor készültek, jobb bele se gondolni, hogy nézhetett ki Alicia a kezelés előtt. Ken Paves szalonja a megszépülésre vágyó hírességek kedvelt találkozóhelye, ide jár többek között Eva Longoria és Jessica Simpson is.

A mesterről nem sok jót mond el, hogy a texasi szőkeség bőre szintén katasztrofális állapotban van, Barbie babává idealizált kinézetén pedig nem győznek élcelődni a médiában. Lehet, hogy Aliciának okulnia kellene ebből és keresni egy másik szakembert?

A piros pöttyös az igazi

A hajdani modell nem mindig volt ilyen lestrapált, néhány éve még Hollywood legszexisebb sztárjai közé tartozott. Gömbölyded alakja, bájos arca és szőke fürtjei olyan hírességek szívét ejtették rabul, mint Benicio del Toro, Leonardo DiCaprio vagy Adam Sandler.

Meggyőződéses vegetáriánusként meztelenül pózolt a PETA plakátjain, és a dögös fotókat nézve nem csoda, hogy az állatvédelmi szervezet őt választotta meg a legszexisebb vegetáriánusnak.

Sztárok smink nélkül

Nézegess képeket!

Elolvasom
Alicia – aki Liv Tylerrel együtt az Aerosmith videóklipjeiben tűnt fel először – életmódját sokan példaértékűnek tartják, a szigorú vegetáriánus étrend azonban úgy tűnik, a bőrén bosszulja meg magát.

Bár saját kertjében termeszti a biozöldséget, ökoházát napelemekkel fűti és megszállottan tornázik, pattanásai és gyulladt pórusai akkor sem nézhetnének ki sokkal rosszabbul, ha a színésznő sültkrumplin és csokoládén élne.

Ezt is szeretjük