Borzasztó pattanásos smink nélkül Alicia Keys

Alicia Keys énekesnőt a londoni reptéren kapták le, ahol ápolatlan arcbőrével alaposan megdöbbentette rajongóit.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az álomgyár félrevezető trükkjeinek köszönhetően hajlamosak vagyunk azt hinni a sztárokról, hogy életük minden pillanatában hibátlan megjelenésükkel és gyönyörű külsejükkel nyűgözik le a közvéleményt. A magazinok címlapjáról, a mozivászonról vagy a vörös szőnyegről ugyanis kivétel nélkül ragyogó hírességek néznek vissza ránk.

Az igazság természetesen nagyon távol áll a tökéletesség hamis látszatától, hiszen bizonyos szempontból a szupersztárok is hétköznapi emberek, akiknek ugyanúgy pattanásos lesz az arcuk, zsírosodik a hajuk, mint bárki másnak. Persze nekik jóval több pénzük van, amit szépségápolási szerekre, fodrászra és stylistra költhetnek, ám néha még őket is leleplezik.

A napszemüveg sem rejtette el

Február 16-án, kedden például Alicia Keyst kapták le, amint megérkezett a londoni Heathrow repülőtérre. A 29 éves amerikai énekesnő hatalmas napszemüveggel próbálta álcázni magát, ám még így is felismerték - vesztére.

Keys arcbőre ugyanis megdöbbentően csúnya volt - csillogott a zsírtól, a pattanások és hegek pedig nem sokat javítottak az amúgy is borzalmas összhatáson.

Az érthető, hogy egy több órás repülőútra az R&B műfaj aranytorkú előadója nem sminkelte ki magát úgy, mint egy koncert előtt, ám némi alapozóval azért javíthatott volna megjelenésén.

Siker, népszerűség, díjak

Keys debütáló lemeze 2001-ben jelent meg Songs in a Minor címmel, amelyből a megjelenése utáni héten több mint 230 ezer darabot adtak el, azóta pedig - több mint hat millió eladott példánnyal - hatszoros platina lett. 2002-ben öt Grammy-díjjal ismerték el az albumot, amivel Lauryn Hill után ő lett a második női szóló előadó, aki egyetlen este leforgása alatt öt szobrot zsebelhetett be.

Sztárok smink nélkül

Nézegess képeket!

Elolvasom

A sikersztori pedig ezzel korántsem ért véget, az ezredfordulót követő években ugyanis további három albumon nyűgözte le rajongóit egyedülálló énekhangjával, amelyek közül a legutóbbi tavaly látott napvilágot The Element of Freedom címmel.

Keys jogosan érdemelte ki a soul hercegnője megtisztelő titulust, rajongóinak azonban nem kell aggódniuk, a sztár ugyanis január végén cáfolta azokat a híreszteléseket, melyek szerint harmincéves korában örökre visszavonulna.

Ezt is szeretjük