Félresikerült plasztika miatt kórházba került Alejandra Guzman

A mexikói énekesnő nem először feküdt kés alá, hogy fiatalítson magán, de ezúttal rosszul döntött.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár Alejandra Guzman nevét nálunk nem sokan ismerik, a Latin Grammy-díjas mexikói énekesnő hatalmas népszerűségnek örvend Latin-Amerika országaiban, rajongói pedig nemes egyszerűséggel csak a rock királynőjének nevezik.


A 41 éves sztár igyekszik is mindent elkövetni, hogy minél jobb formáját hozhassa koncertjein, ezért nem hagyatkozik teljes mértékben a ritmusos dalokra és a tüzes koreográfiára, hanem időről időre plasztikáztat valamit a testén.

Nem először feküdt kés alá

Miután arcán és mellén is igazítottak már a szakemberek, úgy döntött, fenekének feszességét is legjobb lenne sebészi úton visszaállítani.

E célból körülbelül egy hónappal ezelőtt feküdt be egy szépészeti klinikára, ahol azonban valami vészesen félresikerült: a fenekébe injekciózott, kétes eredetű és tisztaságú töltőanyagtól ugyanis súlyos fertőzést kapott.

Így hamarosan nagy fájdalmak között egy kórházi ágyon találta magát, ahonnan végül csak a napokban engedték haza.

Mint kiderült, a veszélyes beavatkozást az azóta elbocsátott Valentina de Albornoz végezte el rajta, aki nem rendelkezik szakirányú orvosi végzettséggel, pusztán érettségije van.

Bár Guzmant megelőzően már két másik páciens is panaszt emelt a nő ellen, a klinika mindkét esetben elsimította az ügyet.

Sztárok plasztika előtt és után

Nézegess képeket!

Elolvasom
Az énekesnő viszont úgy döntött, nem hagyja annyiban a dolgot, így még lábadozása alatt pert indított az intézmény és az ott dolgozók ellen hanyagság miatt, hiszen orvosai szerint akár le is bénulhatott volna a kontármunkától. Mindemellett azóta interjúiban igyekszik felhívni a nők figyelmét arra, hogy mielőtt bárki szépíttet magán, alaposan tudakozódjon a kiválasztott klinikáról és az ott dolgozók szakértelméről.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az 1968-as Alejandra Guzman több mint húsz éve van a pályán. Ez idő alatt 13 stúdióalbumot dobott piacra, a Latin Grammy-díjat 2002-ben kapta Soy című albumáért. Ami a magánéletét illeti, Pablo Moctezumától 1992-ben született meg lánya, Frida. Bár későbbi kapcsolatában is szeretett volna még gyereket, 2003-ban elvetélt, amiért a sajtó túlzott érdeklődését okolta. Azóta lemondott az újabb utódról, és inkább a karrierjére koncentrál.
Ezt is szeretjük