Bevállalták! A Nagy Duett sztárhölgyei egyre merészebb ruhákban lépnek fel

A Nagy Duett népszerű sztárjai kezdik levetkőzni gátlásaikat a színpadon.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a TV2 legújabb produkciója, A Nagy Duett nem tehetségkutató műsor, hiszen résztvevői a maguk területén már elismert sztárok, a tévénézők körében mégis hasonlóan nagy népszerűségnek örvend.

Trokán Nóra
Iszak Eszter
Peller Mariann
Falusi Mariann

A hétről hétre színvonalasabb előadással készülő párok nemcsak énektudásukkal, hanem dögösebbnél dögösebb fellépőruháikkal is megörvendeztetik a zsűrit és a nézőket.

Vérpezsdítő produkciók

A gyakran erotikával fűszerezett produkciókban nem ritka, hogy egy-egy szexi dekoltázs is elővillan, de az egyébként visszafogott Peller Mariann miniszoknyás combjait is láthattuk már.

Iszak Eszter, a VIVA TV bájos műsorvezetője hol vagány szettekben, hol pedig kislányos öltözékben tűnik fel SP oldalán, míg Trokán Nóra egyszerre nőies és dögös.

Az érettebb korosztályt Zoltán Erika és Falusi Mariann képviselik, akik ékes bizonyítékai, hogy bizony 40 fölött is lehet valaki csinos és lendületes a színpadon.

Természetesen a műsor háziasszonya, Liptai Claudia is hódít a már tőle megszokott dívás megjelenésével, de a zsűri egyetlen női tagja, Balázs Klári is korát meghazudtoló formáját hozza.

A Nagy Duett legdögösebb sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük