Íme, az 50 legszexisebb szőke és csodálatos melleik

Most megnézheted te is az iszonyúan dögös szőke csajokat és káprázatos melleiket!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az angol Nuts magazin július végén egy igazán dögös összeállítással kedveskedik olvasóinak, a lap szerkesztői ugyanis arra vállalkoztak, hogy összegyűjtik a legszexisebb 50 szőke hölgyet.

A sok szőke bombázó között könnyű elveszni

És ezzel még nincs vége a kényeztetésnek, a kiválasztott szerencsés nőkről ugyanis az esetek többségében félpucér fotókat közöltek, tehát nem kevés formás és dús kebellel próbálják beindítani a férfiak fantáziáját.

A fotókon többek között olyan hírességek dobták le cicifixüket, mint Paris Hilton, Charlize Theron.

Reese Whiterspoon vagy Cameron Diaz, szóval ezt az 50-es listát biztosan sokáig nem feledik majd el az olvasók.

Az persze már kérdéses, hogy ki mennyire ért majd egyet a különböző hölgyek helyezésével, hiszen az igazi hollywoodi szupersztárok mellett nem kevés angol glamourmodell is helyet kapott, utóbbi bögyös macákat a hetilap rendszeresen levetkőzteti.

Szóval lehet, hogy lesznek páran, akik simán felháborodnak azon, hogy Sienna Miller.

Aki az utóbbi időben a nős, többgyermekes családapával, Balthazar Gettyvel került közelebbi viszonyba – a harmadik helyen szerepel, míg a gyönyörű Scarlett Johansson csak a 45.

Az első helyezett pedig nem más, mint az elképesztően dögös Abigail Clancy. A 22 éves brit modell az Anglia következő topmodellje című valóságshow második évadjában keltett nagy feltűnést.

Büszkék lehetnek bikavadító testükre

Habár a versenyt nem nyerte meg, a 2006-os FIFA világbajnokság idején mégis sikeres karriert kezdett építeni.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Természetesen ehhez nagyban hozzájárult a futballista Peter Crouch-csal való kapcsolata, amit kitüntetett figyelemmel kísért a média és a bulvársajtó is.

Ezt is szeretjük