Meglepő! 2009 legjobb nője nem egy cicababa lett

A Maxim megint összegyűjtötte a 100 legdögösebb hölgyet, az első helyezett pedig igazi meglepetés.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Maxim idén ünnepli a hollywoodi celebek körében ma már kultikusnak számító listájuk tizedik évfordulóját.

A népszerű magazin szerkesztői ugyanis minden évben megválasztják az általuk legdögösebbnek ítélt 100 bombázót, és ez így történt idén is.

A listára bárki felkerülhet, a foglalkozás ugyanis nem számít, éppen ezért a 100 szépség között találhatunk modelleket, sportolókat, keményen dolgozó sztáranyukákat, valóságshow sztárokat, sőt, még egy First Lady-t is!

Több ezer képet néztek át

A szerkesztők pedig több ezer kép átnyálazása után arra jutottak, hogy 2009 legszexisebb nője nem más, mint Olivia Wilde, 25 éves amerikai-ír színésznő!

Wilde-ot a hazai nézők elsősorban a Doktor House című sorozatból ismerhetik, de láthattuk őt A szüzet szüntess, az Alpha Dog és a Végzetes kitérő című filmekben is.

Okos, szép és kettős állampolgárságú

- Olivia Wilde a legvonzóbb nő a televíziók képernyőjén, mióta öt évvel ezelőtt felpezsdítette a Narancsvidék című sorozatot. Okos, gyönyörű, és kettős állampolgársága van, mi más kellhet még egy férfinak – nyilatkozott elismerően a színésznőről Joe Levy szerkesztő.

A 20. század leghíresebb szupermodelljei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Wilde-nak mellesleg van már múltja az ilyen listákkal kapcsolatban, hiszen 2005-ben a 61. helyet érdemelte ki a Maximtól, 2006-ban pedig a 95-ik helyen végzett az FHM listáján.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A dobogón Megan Fox, Bar Refalie, Malin Akerman és Mila Kunis követi őt.
Ezt is szeretjük