30 éve Magyarországon az Yves Rocher (x)
Csatlakozzatok az Yves Rocher Törzsvásárlói klubhoz, és nyerjetek egy táska terméket!

Yves Rocher nyitó
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Yves Rocher magyarországi története harminc évvel ezelőtt kezdődött, a kerek évforduló alkalmából a kozmetikai márka szuper meglepetésekkel várja a szépségápolási termékek szerelmeseit.

01-840x560

A természet tisztelete és a környezettudatosság vezérli az Yves Rocher márka megalkotóit már a kezdetek óta, legyen szó termékfejlesztésről vagy -előállításról. A termékekben található természetes növényi hatóanyagokat ökológiai gazdálkodásban termesztik, a többi összetevő pedig a világ különböző részeiről, olyan termelőktől származik, akik osztják az Yves Rocher-értékeket. A márka alapítójának célja az volt, hogy a szépség minden nő számára elérhető legyen kortól és társadalmi státusztól függetlenül.

Erdők újratelepítése

A természet szeretete, megóvása a márka egyik fontos alapértéke, így nem is volt kérdés, hogy az Yves Rocher Alapítvány által elindított Ültess a bolygóért program az erdők megóvását, újratelepítését tűzze ki célul. A márka 2020-ra 100 millió fát ültetett el világszerte, 2025-re pedig további 35 millió fa elültetése a cél. 

02-840x560

Ehhez a nemes cselekedethez ti, vásárlók is hozzájárulhattok, hiszen ha csatlakoztok az Yves Rocher hűségprogramjához, vagy vásároltok egy tusfürdő- vagy samponkoncentrátumot vagy egy szilárd sampont, hozzájárultok egy fa elültetéséhez! 

Harminc éve Magyarországon – játsszatok Yves Rocher termékekért!

Az Yves Rocher törzsvásárlói klubba most duplán megéri tartozni, hiszen a kerek évforduló alkalmából az újonnan csatlakozók közül három szerencsés egy Samsonite hátizsákot nyer tele Yves Rocher termékekkel! Ha már törzsvásárlók vagytok, akkor se csüggedjetek, a márka rátok is gondolt: a legkedveltebb Yves Rocher termékekhez szuper áron, hihetetlen kedvezménnyel juthattok hozzá.

(Képek forrása: Yves Rocher)

Ezt is szeretjük