TOGETHER We Recycle – Együtt a környezetért (x)
Mádai Vivien elsőként csatlakozott a Triumph ruha újrahasznosítható kampányához.

2100x1400 hu.gif
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2019. augusztus 28-tól Magyarországon is elérhető a Triumph európai ruha újrahasznosító programja. Az akció során a márka a legtöbb Triumph értékesítési ponton lehetővé teszi vásárlói számára, hogy a már nem használt ruhaneműiket a lehető legkönnyebb és legegyszerűbb módon adhassák át újrahasznosításra.

Az átadott három ruhaneműért a vásárlók kedvezményes vásárlásra jogosító kupont kapnak, melyet új Triumph termék vásárlásakor tudnak felhasználni. 

Az akcióra az üzletekben egy látványos gyűjtőláda hívja fel a figyelmet és több ismert ember is örömmel csatlakozott az akcióhoz. Elsőként Mádai Vivien, aki évek óta a Triumph márka arca hozzta vissza néhány már feleslegessé vált ruháját.  

-Mindig öröm számomra, ha a Triumph-fal dolgozhatom és nagyon örültem, hogy idén ősszel a korábbi image kampányok mellett egy jó ügyért is kiállhatunk. Jó érzés, hogy végre az otthon felhalmozódott, feleslegessé vált vagy megunt ruháimtól egyszerűen megszabadulhatok és biztos lehetek benne, hogy tényleg jó helyre kerülnek.  Az elmúlt években egyre fontosabbá vált, hogy odafigyeljek a környezetemre, ez a tudatosság a ruhavásárlásnál is megjelenik. 

Igyekszem kevesebb, de jó minőségű terméket vásárolni. A Triumph darabjait évek óta hordom és néha számomra is hihetetlen, hogy milyen jó állapotban vannak még ma is a több éves melltartóim. Mindenkit csak arra tudok biztatni, hogy kezdjen el megfontoltan vásárolni és fókuszáljon a mennyiség helyett a minőségre.

Nekem évek óta a Triumph Amourette melltartója a legfontosabb alapdarabja a fehérneműs fiókomnak. Klasszikus, elegáns és tökéletes kényelmet nyújt –  ez az, ami soha nem megy ki a divatból.- 

A Triumph az üzletekben összegyűjtött ruhaneműket az erre a területre specializálódott Texaid céggel együttműködésben hasznosítja újra, megnövelve ezzel a textíliák felhasználásának élettartamát.  Az akció 2019. október 1-ig elérhető a magyarországi Triumph üzletekben.  

Ezt is szeretjük