Örökre búcsút mondhatsz a töredezett hajvégeknek
Egyetlen eszközre lesz szükséged
Ha a megfelelő fésűt választod, az összes hajproblémád megoldódhat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha van olyan évszak, amely megviseli a hajat, akkor az az ősz. Nem ritka ilyenkor az erősebb hajhullás, ahogyan a fényüket vesztett tincsek sem, de talán a legaggasztóbb, hogy a hajvégek sokkal hamarabb töredezni kezdenek.

Szerencsére a probléma orvoslására jó néhány megoldás létezik, de most valami olyat mutatunk be, ami alapjaiban változtathatja meg a hajápolás rítusát!

Töredezett haj

A töredezett haj hátterében nagyon sok tényező állhat. Az állandó festés és szőkítés nagymértékben szárítja a tincseket, ahogyan az állandó vasalás, göndörítés sem tesz neki jót. Nem beszélve arról, hogy az ősz beköszöntével a tincsek ellenálló képessége is csökken, a hajszálak veszítenek fényességükből.

Természetesen lehet próbálkozni különféle csodapakolásokkal, melyek ideig-óráig valóban megoldást nyújtanak, ám elsősorban az állandó, fodrász útján történő karbantartás az, amivel a töredezett haj állapota megszüntethető.

Vagy mégsem? Egy új, innovatív hajkefe úgy tűnik, megoldást nyújt a problémára.

Így szüntesd meg!

A Tangle Teezer hajkefecsaládot a brit sztárfodrász, Shaun Pulfrey fejlesztette ki a szakmában eltöltött évek tapasztalatai alapján. A fodrász célja egy olyan kefe kialakítása volt, mely ápolja a töredezett hajvégeket, hajtípustól függetlenül.

Így született meg a szilikonfogakkal ellátott eszköz, mely hatékonyan, minden erőlködéstől mentesen bontja ki a csomókat még göndör és hullámos haj esetében is, így - a hagyományos fésűkkel ellentétben - a szálak szerkezetét sem roncsolja.

A kefe végei gyengéden masszírozzák a fejbőrt, serkentve a hajhagymák vérellátását, ami a zsírosodásra hajlamos hajnak is kifejezetten jót tesz. A szilikonbevonatnak köszönhetően a töredezett, szétálló hajvégek helyett élettel teli és csillogó lesz a frizurád.

Ha szeretnéd kipróbálni a Tangle Teezer hajkefét, akkor FeminaShop kínálatából megrendelheted. Kattints érte ide!

Ezt is szeretjük