Top 3 fiatalító sminktrükk profiktól

Kicsit nyúzott vagy így novemberben? Próbáld ki a profi sminkesek fiatalító trükkjeit, amihez nem kell speciális eszköz.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az arcfestéssel nemcsak szebbnek, de fiatalabbnak is mutathatod magad, és ez akkor is jól jöhet, ha még nem töltötted be a 30-at. Hiszen mindenkinek lehet nehéz éjszakája vagy rosszabb időszaka, amikor a bőre nem éppen sugárzó, a szemei nem csillognak, és úgy általában ramatyul érzi magát.

Ha elsajátítasz néhány frissítő fogást, akkor pillanatok alatt elkendőzheted, hogy úgy érzed magad, mint aki százéves.

Tüntesd el a fáradtságot!

A karikás szem és a nyúzott arc bizony jóval többnek mutathat a valós korodnál. Először tüntesd el a fáradtság jeleit az arcodról. Hogy felfrissüljön, hideg vízzel mosd meg, majd kenj rá hidratálókrémet, télen inkább krémesebb fajtát. Ha karikák vannak a szemed alatt, akkor odanyomhatsz óvatosan két lehűtött kiskanalat, hogy felfrissítsd a vérkeringésedet.

Ezután a pillasor belső részét húzd ki fehér szemceruzával, így élénkítheted a tekintetedet, és csökkented a szem és a szemkörnyék pirosságát. Ezután jöhet a korrektor.

Finom mozdulatokkal vidd fel, majd dolgozd el, de vigyázz arra, hogy ne húzd a bőrt. Várj egy kicsit, majd a felesleget simítsd ki a szarkalábakból. Ne csak alul használd, a szemhéjat is alapozd le.

Ha úgy ítéled, akkor tegyél fel alapozót, de ügyelj rá, hogy rózsaszínes árnyalatú legyen, és ne képezzen túl vastag réteget a bőrön. Vizes alapozószivaccsal vidd fel vékony rétegben.

A legjobb technika

A pirosító a leggyorsabb módja a szépítkezésnek. Fiatalnak és egészségesnek mutatja a bőrt. Ezt soha ne hagyd ki sminkeléskor, különben természetellenes lesz az eredmény.

A pirosító legyen élénk színű, de ne túl harsány. A legjobb, ha saját színeidhez illő, rózsaszínes árnyalatot választasz, ezzel érheted el a legjobb hatást. A barnás-bronzos árnyalatok kifejezetten kerülendők, ha ugyanis nem a nyári színedet dobod fel velük - amire már talán nem is emlékszel ebben a hidegben -, öregítő hatásúak lehetnek.

A legjobb a kompakt pirosító, vagyis a préselt változat. Egy jó nagy ecsettel vidd fel az arc két oldalára, szépen eldolgozva. Vigyázz, hogy ne legyen túl sok.

Fedezd fel a Dove Önbizalom Programját

A magabiztosság formálható. Ismerd meg a Dove Önbizalom Programját és mondj nemet a közösségi média káros szépségápolási tanácsaira. Útmutatónk támogatja a szülőket abban, hogy segítsék gyermekeiknek kiszűrni a hírfolyamaikon megjelenő ártalmas tippeket. Hiszünk abban, hogy a magabiztosság elérésével a tinédzserek képesek maximálisan kibontakoztatni képességeiket a mindennapokban.

Promóció

Fiatalító színek

Nem mindegy, mivel hangsúlyozod a szemeidet, és mivel fested ki a szádat. Néhány szín jól viselkedik az arcon, és nemcsak szebbé tesz, de fel is frissít. Azonban vannak árnyalatok, melyekkel éppen az ellenkezőjét érheted el. Ezentúl vannak olyan semleges árnyalatok is, melyek a természetes szépséget hangsúlyozzák, és nem rontanak, de nem is javítanak feltűnően a helyzeten.

Fiatalító színek - mindig élénkek és világosak. A rózsaszínnel, a világos élénkzölddel, az arannyal nem lehet mellényúlni. A szájra málnapiros vagy élénkrózsaszín való.
Öregítő hatásúak - a szürke mindig fáradttá teszi az arcot, ahogyan a tompa lila és a kék is. Hacsak nem vagy gyakorlott sminkelő, kerüld őket. A terrakotta rúzs öregasszonyossá tesz. A valódi vörös rúzs, bár gyönyörű, idősebbnek mutatja viselőjét.
Semleges színek - a pezsgő, a homokszín, a barna szinte minden szemszínhez jól áll. A finom középrózsaszínek és a szájfények nem túl feltűnőek a szájon, mégis szép fényt adnak neki.

Ezt is szeretjük