Úgy mutatja meg a nők testét a fotós, ahogy ritkán látni az Instán: közeli képeken a tökéletlennek vélt részletek
A fotós megmutatja, hogy a társadalom által tökéletlenségnek vélt részletek valójában természetesek és gyönyörűek egy női testen.

testpozitiv kepek cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sajnos még mindig igen kevés olyan fotót látni a közösségi médiában, amiken nem agyonretusált, tökéletes nők szerepelnek. A nagy divat- és szépségmárkák a mai napig szinte mindig irreálisan hibátlanra szerkesztik modelljeik testét, arcát, de a hétköznapi emberek sem nagyon töltenek fel filtermentes képeket. Ez pedig nemcsak a fiatal lányok, hanem a felnőtt nők önértékelésére és testképére is borzasztóan káros hatással van.

Ezért is olyan üdítő látvány néha olyan posztokba botlani, ahol valódi hölgyek mutatják meg valódi testüket - bármiféle manipuláció nélkül. Az ausztrál fotós, Millie Brandon küldetésének tekinti, hogy önbizalmat adjon képeivel: megmutatja, hogy minden test más, de mindegyik ugyanúgy gyönyörű.

Gyönyörű, őszinte képeken a női testek

A fényképész hangsúlyozza: attól, hogy a társadalom el akarja hitetni az emberekkel, hogy a striák, az úszógumi, a hurkák vagy a narancsbőr hibának számítanak, igazából ezek teljesen természetesek, és egy kicsit sem vonnak le valaki értékéből, szépségéből. Képeivel inspirálni szeretné a nőket, és arra akar buzdítani mindenkit, hogy fogadja el és szeresse meg önmagát olyannak, amilyen. Az biztos, hogy ilyen közeli felvételeken nem nagyon látni a nők testének apró részleteit az Instagramon.

Képek: Instagram.com/mbrandphotography

Előzd meg a striák kialakulását!

A Stria elleni krém értékes olajai táplálják a bőrt és segítenek megőrizni a rugalmasságát, így rendszeres használatával megelőzhető a terhességi csíkok, striák kialakulása a has, a comb és a mellek területén is.

Ha szeretnél róla többet tudni, kattints ide.

Promóció

Ezt is szeretjük