5 új tavaszi körömtrend (x)
Egy-egy jól megválasztott szín, minta vagy forma segíthet a kedvünket is jobbá varázsolni.

3S rgb logo
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Madárcsicsergéssel teli reggelek, nyíló virágok, lágy tavaszi napsütés... ahogy lassan, de biztosan ébredezik téli álmából a természet, úgy hangolódunk rá mi is fokozatosan az ígéretekkel teli, új évszakra. A tavasz hatására lendületesebbé, energikusabbá válunk, ez pedig tükröződik az aktuális megjelenésünkön is: azon, hogy milyen ruhát viselünk, milyen a frizuránk, a sminkünk, vagy épp a körmeink színe. 

A legújabb körömtrendek

Talán veled is előfordult már, hogy például egy pénztárosnő a boltban megjegyezte, amikor a pénztárcádat kaptad elő, hogy milyen menők a körmeid. Vagy fordítva: te vetettél irigykedő pillantásokat valaki más kezére. Most segítünk, hogy idén tavasszal mindenki a te kezeidet csodálja, mert a legtrendibb, tavaszhoz leginkább passzoló és a tekinteteket leginkább vonzó árnyalatokat viseled a körmeiden.

Jákob Zoltán, a Crystal Nails tulajdonosa.
Jákob Zoltán, a Crystal Nails tulajdonosa.

Egy igazi szépségszakértő, Jákob Zoltán, a Crystal Nails tulajdonosa segít a legújabb trendek feltérképezésében. Ha valaki, akkor Zoli tudja, mi kell a nőknek, ha szép körmökről van szó: cégét ez tette sikeressé, mára már több mint harminc országban van jelen, és 240 első helyezést értek el a világ körmös versenyein. Lássuk, mik is a tavaszi körömtrendek Zoli szerint:

1. Rágógumi-rózsaszín

Egyértelműen a tavasz színe. Egyszerre üde, merész és játékos. Viselőjének vagány, de ugyanakkor nőies megjelenést kölcsönöz.

bubblegum logo.png

Hordhatjuk magában is, vagy kombinálhatjuk más színárnyalatokkal. A Crystal Nails palettáján One Step CrystaLac, 3 Step CrystaLac és Royal Gel verzióban is elérhető a szín.

2. Very peri - az igazi liláskék

Nem csak egy évszak, hanem mindjárt az egész év meghatározó színe a liláskék, ráadásul ezt a színt választotta a Pantone intézet a világ divatiparának idei fő színévé.

very peri logo.png

Ebben a színben a kék és a lila számtalan dimenziója fedezhető fel az indigókéktől a bársonyliláig. 3 Step CrystaLac és Royal Gel változatban is elérhető, és érdemes akár mindkettőt kipróbálni, mert az eredmény más-más színtónus lehet.

3. Díszítő pelyhek, akár a posztmodern alkotások

Nem csak egy vagány szín tehet különlegessé egy körmöt, egyedi mintát is választhatunk hozzá. Akár olyat, ami mindig más, sosem ugyanaz, különböző színkombinációkkal másként érvényesül.

sens flake deluxe logo.png

A Crystal Nails család Sens Flake Deluxe darabja pont ilyen: különböző színű alapokon más-más extra hatást mutatnak. Elérhető vele tükrös hatás vagy akár tompább fényű, opálos hatás is.

4. Konfettik a körmökön

Vannak alkalmak, amik egyszerűen különleges megjelenést kívánnak. Valami újat, valami vidámat, valami feltűnőt.

confetti logo.png

A Crystal Nails 3 Step CrystaLac CONFETTIkollekciójával pont ezt érhetjük el. Különböző méretű színes flittereket és csillámokat tartalmaznak a Milky hatású árnyalatok.

5. Mágnesvarázslat

Az már nem is újdonság, hogy egy mágnes segítségével extra mintákat lehet a körmökre varázsolni - de a legújabb trend szerint ez ötvöződik a fénylő-mozgó csíkokkal.

TigerEye infinity holo rgb logo

A Tiger Eye Infinity CrystaLac Holo árnyalata a legújabb őrület, ezzel mágnesezés hatására szivárványként szikráznak a köröm felületén a fénylő-mozgó csíkok. Ráadásul másként mutatnak erős fényben, és másként természetes fényben.

Lapozd át a Crystals Nails újdonságokkal teli tavaszi online/nyomtatott katalógusát, és találd meg a hozzád legközelebb álló trendszíneket, amelyeket begyűjthetsz a Crystal Nails vidéki partnereinél, webáruházában és budapesti üzleteiben. 

(Képek forrása: Crystal Nails)

Ezt is szeretjük