Okos IPL: tartós szőrtelenítés, otthon is (x)

A Braun IPL szőrtelenítők legújabb típusa a mesterséges intelligencia alkalmazása révén olyan, mintha a saját, személyes kozmetikusod lenne.

Okos IPL: tartós szőrtelenítés, otthon is (x)
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Sóbors
Top olvasott cikkek

Itt a tavasz, jön a jó idő és lassan újra napvilágra kerülnek a télen kényelmesen növekvő szőrszálak is. Azaz megint eljön a kötelező szőrtelenítés időszaka. Ma már szinte mindenki a hosszan tartó simaságot biztosító, tartós megoldásokat keresi a növekvő borostákkal, szőrbenövésekkel, bőrirritációkkal járó napi szőrtelenítéssel szemben.

Erre pedig az egyik legbiztosabb megoldás az IPL szőrtelenítő készülék, vagy ismertebb nevén villanófényes szőrtelenítő – legújabb típusával pedig a mesterséges intelligencia alkalmazása révén végre úgy érezheted, mintha a saját, személyes kozmetikusod várna otthon.

Tartós vagy végleges szőrtelenítés? Milyen eredményt várhatunk el egy villanófényes szőrtelenítő készüléktől?

Teljesen végleges szőrtelenítés egyelőre nem létezik, tartós szőrtelenítés viszont igen. A villanófényes szőrtelenítő használata akár egy évig is meggátolja a szőrszálak növekedését, vagy utána jóval gyengébb, piheszerű szőrszálak nőnek vissza. Az IPL szőrtelenítő készülék az aktív növekedési fázisban lévő szőrszálakra hat, ám ezek a testen nem mind ugyanabban a szőrnövekedési ciklusban vannak.

A kezelést így eleinte 2-3 hetente meg kell ismételni, pár alkalom után azonban valóban tartós eredmény érhető el. Ennek hátterében biológiailag az áll, hogy a szőrnövekedés üteme egyénenként változik. Abban az ideális növekedési fázisban, amikor a villanófényes szőrtelenítő hatékonyan képes kifejteni tartós szőrtelenítő hatását nem mindig ugyanannyi szőrszál van az ember testén. A szőrnövekedés szempontjából ideális időpontok követése azonban macerás, nehézkes, többszöri szalonlátogatást igényel, ami nem is biztos, hogy ugyanolyan hatékony minden alkalom.

A Braun Skin-i Expert IPL szőrtelenítő készülék fejlesztői erre találtak ki egy olyan egyedülálló megoldást, amely a teljesen egyéni bőrtónus és a szőrnövekedés ütemének monitorozásával, ráadásul a lehető legkevesebb idő ráfordításával, a saját intim szféra megőrzésével, otthonról teszi lehetővé a hatékony, kényelmes és biztonságos tartós szőrtelenítést.

Braun Skin-i Expert szőrtelenítő
Braun Skin-i Expert szőrtelenítő

A Braun Skin-i Expert a világ első olyan IPL szőrtelenítő készüléke, amely személyre szabottan, és így a lehető leghatékonyabban működik!

Mindezt pedig a mesterséges intelligenciának köszönheti. A legújabb Braun IPL szőrtelenítő a legfejlettebb AI technológiával használat közben tanul, és egy okostelefonos applikáció segítségével irányítja a felhasználót a legjobb eredmény elérése érdekében.

A készülék folyamatosan elemzi a bőrt működés közben, és a beépített AI technológiának köszönhetően automatikusan a különböző bőrterületek változó tónusaihoz igazítja a villanások intenzitását. Mivel az IPL szőrtelenítő technológia a szőrszálakban található melanin révén fejti ki hatását, a szőr és a bőr színének, illetve a bőr- és a szőrszín kontrasztjának is jelentős szerepe van a hatékony szőrtelenítésben. Ez nem csak egyénenként, de a különböző testtájakon is másmilyen, ezért fontos ez az újítás, amely minden tényezőt figyelembe vesz.

Az okostelefonhoz kapcsolt személyes haladáskövető és időzítő alkalmazás segíti a kezelések személyre szabott ütemezését és jelzi azt is, hogy még hány alkalomra lehet szükség.

A bőrellenőrző funkció a biztonságos használatért felel, így rendeltetésszerű használat mellett nem fordulhat elő a bőr károsodása. Egy otthon használható IPL szőrtelenítő gép esetében ez a hatékonyság mellett a másik legfontosabb elvárás. Nem véletlen, hogy a készülék biztonságosságát a Skin Health Alliance nemzetközi bőr egészségügyi szervezet klinikai tesztjei és bőrgyógyászati akkreditáció is igazolja.

Braun Skin-i Expert villanófényes szőrtelenítő
Braun Skin-i Expert villanófényes szőrtelenítő

Mit tud még a Braun Skin-i Expert villanófényes szőrtelenítő?

  •  A beépített személyes haladáskövető mindig előre jelzi, hogy hány kezelés van hátra. Ezáltal könnyedén, és a kozmetikai szalonok költségének töredékéért kezedbe veheted a szőrtelenítési szokásaid irányítását. A kezelési terv automatikusan frissül a Te előrehaladásodnak megfelelően, egészen a végeredményig! Az applikáció a naptáraddal összehangoltan működik így még könnyebb a tervezhetőség. 
  • A villanófény erősségének automatikus bőrtónushoz való alkalmazkodásának, és a Skin Check beépített bőrvédelmi technológiájának köszönhetően a legjobb eredményt érheted el, teljes biztonságban. Ráadásul személyre szabott tippeket is kapsz, hogy miként javíthatod a következő kezelést. 
  • Az ultragyors villanófénynek köszönhetően (125 villanás / perc) a készülék gyorsan, 15 perc alatt kezeli a teljes testet az otthonod kényelmében, amikor csak szeretnéd. Hosszabb élettartam, a készülék akár 22 éven át tartó teljes test kezelést képes kiszolgálni , köszönhetően a 400.000 villanásnak és a tartósabb anyagoknak.
  • Még nagyobb százalékban tartalmaz újrahasznosított anyagokat a megújult csomagolás, beleértve a nyers kartonból készült belső részt is (a csomagolás FSC tanúsítvánnyal rendelkezik).
  • A kezelési terv elvégzése után akár 1 évig is szőrtelen marad a bőr, ezután pedig az utókezelés garantálja a szép eredményt.
Braun Skin-i Expert tartós szőrtelenítő
Braun Skin-i Expert tartós szőrtelenítő

Braun IPL szőrtelenítés: selymesen sima bőr akár 1 éven át

A Braun Skin-i Expert megoldásai a lehető legkényelmesebb szőrtelenítést teszik lehetővé minden testtájon, otthon, személyre szabottan, biztonságosan. A legújabb Braun szőrtelenítő gép összesen 400 000 villanásra képes, ami azt jelenti, hogy egyszeri beruházással akár 22 éven át is biztosíthatja a teljes test kezelését - amivel nem csak felveszi, de ár-érték arányban is megnyerheti a versenyt a kozmetikai szalonok tartós szőrtelenítő kezeléseivel szemben. 

Ezt is szeretjük