A plus size modell ultranőies szettjei imádni valóak: Tabria tudja, hogy legyen egyszerre nőies és stílusos

Tabria Majors plus size modell stílusos összeállításaiban lehengerlően néz ki, imádni való szettekben pózolt a kamerák előtt.

tabrio nyitó
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tabria Majors a Los Angeles-i Natural Model Management és a New York-i Muse Model Management modellje, munkásságát Instagram-oldalán több mint 1,6 millió rajongója követi.

A jelenleg 32 éves nő a Memphisi Egyetemen szerezte meg diplomáját a zenei alapképzésen, ezután produkciós asszisztensként kereste kenyerét Los Angelesben. Ekkor még nem is sejtette, hogy valaha modell válhat belőle.

Tabria Majors plus size modell

A gyönyörű nő korábban testképzavarral küzdött, elérhetetlen vékonyságú alakot tűzött ki céljaként. A közösségimédia-oldalakon megjelent korai posztjaiban gyakran taglalta aggályait kinézete, túlsúlya miatt. Jógázni kezdett, és edzőterembe járt, hogy formába hozza magát. Végül, 2014-ben egy ügynökség felfigyelt az Instagram-oldalára, és felkérték, hogy vegyen részt egy fürdőruhás magazinfotózáson. A divatlapban megjelent képeivel olyan nagy sikert aratott, hogy maga mögött hagyta produkciós asszisztensi állását, és belevágott a modellkarrierjébe - ismerd meg inspiráló történetét.

(Cikken belüli képek forrása: Getty Images Hungary, StyleFinds / Wikipedia CC BY-SA 4.0, Profimedia, borító- és ajánlóképek forrása: Getty Images Hungary)

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük