Németh Kristóf arcfiatalításra vállalkozott
Férfi létére bevállalta
Tudd meg, miért érezte szükségét Németh Kristóf a kezelésnek, miért akar fiatalabbnak látszani! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megfiatalodtál, Kristóf! A Barátok közt sorozatban ismét forgató színészt e szavakkal fogadták a kollégái, amikor Kertész Géza megformálójaként egy időre visszatért a Mátyás király térre. A Játékszín igazgatója mostanában nem szerepelt az RTL Klub sorozatában, hiszen direktorként komoly munkát végzett. Állhatatos tevékenységének köszönhetően változások is történtek a teátrumban.

De vajon mitől fiatalodott meg az utóbbi időben? A válasz egyszerű – sokak számára mégis meglepő lehet.

– Már gyerekként megtanultam, hogy figyelni kell magamra; nemcsak a testemet kell edzenem, hanem a bőrömet is. Különösen azért, mert nagyon érzékeny – folytatta Kristóf. – Színészként, színházigazgatóként nem hanyagolhatom el magam. Nem engedhetem meg, hogy ne borotválkozzak mindennap, s ezt bizony megsínylette a bőröm – árulta el a színművész, akit a kisfia, Lóci is arra kért, hogy legyen mindig selymes a bőre. – Sokat birkózunk, puszilgatom, s bizony gyakran megjegyezte, hogy szúrós – mesélte nevetve az édesapa.

Kristóf ezért úgy döntött: szakemberhez fordul. Manapság már nem ördögtől való, ha valaki ad a külsejére, még akkor sem, ha férfiról van szó. A színész családjában ez sosem volt másként.

– Mi a testünkből élünk, az arcunkból és persze a tehetségünkből. Egy férfinak mindig jól kell kinéznie. Apukám sokszor emlegette, hogy a nő a férfinak a körmét és a cipőjét nézi meg először. Ha az nem stimmel, a többi veszett fejsze nyele – tette hozzá viccelődve. – Ettől függetlenül az édesapám gondot fordított a bőrápolásra is.

Kristóf semmit nem bízott a véletlenre, így elkezdett nyomozni a megfelelő szépészeti beavatkozás után.

– Nem volt hiábavaló a kutatómunkám – folytatta nevetve. – Az úgynevezett INFINI kezelés nemcsak az érzékeny bőrömnek segített, hanem a ráncaimnak is jót tett. Senki ne gondolja, hogy rettegnék a kortól! Sosem plasztikáztatnám magam, még hatvanévesen sem. A ráncok ugyanis hozzánk tartoznak, képet adnak az életünkről – vélekedett a színidirektor, aki azonban szívesen késleltetné a ráncok kialakulását. – Színészként folyamatosan maszkokban, sminkben szerepelek, és ez még inkább mélyíti a barázdákat. Hát most harcba szálltam ellenük!

Forradalmian új műtét nélküli eljárás

Az INFINI az egyik legnépszerűbb orvos-esztétikai kezelés Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban is hódító útjára indult. Az első mikro tűs technológiával működő ránctalanítás, amely a leghatékonyabb és legkíméletesebb módszer, melyet az orvostudomány valaha kifejlesztett. Eddig ilyen hatást még ráncfeltöltő vagy botox kezeléssel sem lehetett elérni. De ennek vége!

Nem kell többé injekciós tű, nincsenek többé eltorzult vonások, nincs többé fájdalom és lábadozás, csak gyönyörű és természetesen fiatalos arc már az első kezelés után! Mindössze három, 30 perces kezelés és akár 10 évvel fiatalabbnak tűnünk. Most már neked sem kell külföldre menned ezért a kezelésért, mert megérkezett Magyarországra elsőként a SolenneMed Esztétikai Központba!

Ingyenes konzultációs lehetőség! Plasztikai műtét nélkül is lehet gyönyörű, sima, fiatal, hibátlan a bőröd. Most ingyenes segítséget és tanácsadást kérhetsz: add meg az adataidat, és hamarosan visszahívnak, hogy részletesen egyeztessetek a lehetőségekről. Használd ki az alkalmat, és tudj meg többet a személyes tanácsadáson!

Végre egy igazán hatékony megoldás a ráncok ellen

Az INFINI az egyik legnépszerűbb beavatkozás Nyugat-Európában. Sikerének titka, hogy nem csupán a tünetet kezeli, mint a feltöltő anyagok vagy a botox, hanem ténylegesen előidézi a test természetes gyógyító reakciót. A parányi, arannyal bevont mikro tűk és a rádiófrekvencia hatásának köszönhetően a bőr alsóbb rétegében található, a mély ráncok kialakulásáért felelős kollagén állomány nem csupán összehúzódik, hanem a régi kollagén rostok helyett új képződik.

A kezelés során a bőr legmélyebb rétegeibe fókuszáltan hatol be a rádiófrekvencia, ahol a megfelelő hőmérsékleten több mint 50 ezer tűhegynyi ponton fejti ki a hatását, így teljesen újjáépíti az arcot. Mindez felszíni sérülés és fájdalom nélkül történik. Csupán minimális ponthő érzés tapasztalható.

A feltöltő kezelések és a botox ideje ezzel lejárt, hiszen ezek az eljárások nem állítják le az öregedési folyamatokat, nem képesek új és erős kollagén állományt képezni, ezért a hatásuk nem is marad tartós. Ezzel szemben az INFINI tényleg visszafordítja az öregedési folyamatokat. Jelenleg az INFINI az egyetlen olyan beavatkozás, amely több esztétikai kezelés előnyeit egyesíti. A dermaroller, a frakcionált lézer és a rádiófrekvenciás kezelések előnyeinek továbbfejlesztésével jött létre ez az egyedülálló és rendkívül hatékony berendezés.

Sem lézerrel, sem hagyományos rádiófrekvenciával nem lehet a bőrszövetben ilyen mélyre jutni, ugyanakkor a nincs felépülési idő. Arcplasztika során is csupán a felesleges bőrt távolítják el, de a kollagén képződés nem indul be ezért a bőr öregedése tovább folytatódik. A páciensek rendkívül elégedettek, mivel a kezelést bármilyen bőrtípuson, el lehet végezni, nem esnek ki a munkából és az eredmény már az első kezelés után látható.

A kezelési folyamat

A kezelés előtt az arcot letisztítják és fertőtlenítik. Ezt követően Lidocain tartalmú oldattal érzéstelenítik az arcot. 15 perc elteltével újra fertőtlenítik, majd az MFR - mikro tűs - kezelőfejjel elkezdik a kezelést. A problémától függően 2 vagy 3 mélységben kezelik a bőrt, különböző beállításokkal. Az energia frakcionáltan, tűhegynyi pontossággal, irányítottan jut a bőr alá, ahol apró hegek alakulnak ki, ami kollagén képződést indít be.

Az energiát mindig abba a szöveti rétegbe juttatják, ahol a probléma kialakulásáért felelős kollagén állomány található. Ettől a hőhatástól a ráncok és a hegek kisimulnak, helyreáll a bőr PH értéke, összehúzódnak a pórusok. Ezt követően az SFR - felszíni - kezelőfejjel, finoman lehámlasztják az elhalt hámsejteket, így a teljes bőrszerkezet belülről kifelé megújul.

Az INFINI ráadásul nem csak a mély és finom ráncokat kezeli, hanem a különböző bőrhibákra is hatékony megoldást nyújt. Megszünteti az aktív, gyulladt aknékat, helyreállítja a bőr PH értéket, összehúzza a tág pórusokat és eltünteti a hegeket. A kezelés eredménye képpen, a ráncok kisimulnak, a bőr állaga tömörebbé, feszesebbé válik, a bőrfelszín felfrissül, a színe ragyogóbb, hamvasabb lesz.

A kezelés után azonnal visszatérhetsz a munkába, egyedül annyit vesznek észre rajtad hogy mennyivel fiatalabb és feszesebb az arcod! Ezek után nem csodálkozunk, hogy hírességek közül többen ezt az eljárást választották, hogy fiatalnak nézzenek ki a nyilvánosság előtt. Az INFINI-t több európai és amerikai TV műsorban úgy mutatták be mint az egyik leghatékonyabb esztétikai kezelést.

Kinek ajánljuk a kezelést?

  • akik műtét nélkül szeretnének fiatalodni
  • fiataloknak, akik szeretnék megelőzni, hogy bőrük ráncosodni kezdjen
  • akik előnyben részesítik a természetes módszereket
  • akik viszolyognak a botoxtól vagy a ráncfeltöltéstől
  • akik gyorsan szeretnének látványos változást

A kezelés világújdonság, exkluzív lehetőség, gyors és rendkívül látványos!

Viszlát ráncok és bőrproblémák, hello INFINI! Ne habozz és jelentkezz be egy ingyenes vizsgálatra a SolenneMed Esztétikai Központba!

Ismerd meg te is a sztárok legféltettebb szépségtitkait. Kattints a részletekért!

Ezt is szeretjük