Horváth Éva Demi Moore módszerével tartja magát formában
Tudd meg, hogyan lehet a te bőröd is feszesebb a narancsbőrre érzékeny területeken! (x)

A műsorvezető az egyik legnépszerűbb hazai híresség a Facebook-on, fotóit, tanácsait, újabb és újabb történeteit sok ezren követik figyelemmel minden nap. De akadnak olyanok is, akik éppen Horváth Éva miatt változtatnak az életükön.

- Megfordult már a fejemben, hogy jó lenne majd egyszer egy fitness versenyen kipróbálni magam, de egyelőre nem ez a cél, még csak próbálgatom a határaimat. Sportolni mindig is szerettem, sok mindent kipróbáltam már - meséli Éva.

Éva azt mondja, hogy az egész életmódváltásban a sport része megy neki a legkönnyebben, a diétával viszont nehéz volt megküzdenie, hiszen szerencsés alkata miatt soha nem kellett odafigyelni a kalóriákra. Azért pedig, hogy egy kicsit kényeztesse is magát, Éva bevetette egy titkos fegyverét.

- Mivel nagyon féltem a bőrömet, így természetes volt, hogy ezt az egész életmódváltást valami olyannal is ki kell egészítenem, ami kimondottan ott dolgozik, ahol kell. Az úgynevezett VelaShape négy különféle kezelés kombinációja, ami segít a méregtelenítésben, feszesít, csökkenti a cellulitot, és a kezelt terület körméretét is csökkenti, vagyis lokálisan bontja a zsírt. Nagyon kellemes és hogy őszinte legyek kényelmes is nekem egy-egy ilyen kezelés, csak eljövök a SolenneMed Esztétikai Központba, és hagyom, hogy hadd dolgozzon a testem. Ráadásul, ha éppen érzem az edzések nyomát valamelyik izomcsoportomban, még azt is segíti kilazítani - mondja Éva.

A leghatékonyabb műtét nélküli eljárás

A hollywoodi sztárok közül is sokan rajonganak a VelaShape-ért, Demi Moore is büszkén vállalja, hogy rendszeresen jár kezelésre. Sajnos van, amin a sport sem segít, a kor előre haladtával, vagy szülés után még nehezebb kordában tartani a makacs narancsbőrt és a zsírpárnákat.

Demi Moore mellett, Kim Kardashian és Gwyneth Paltrow sem titkolja, hogy a VelaShape kezelésnek köszönheti formás idomait. Mennyivel jobb megoldás, mint a zsírleszívás vagy a hasplasztika!

A VelaShape a világon egyedülálló módon, négy technológiát egy gépben egyesítő rendszer. A siker titka az a négy önmagában is nagyon hatékony technológia, melyek együttes alkalmazása megsokszorozza a kezelés hatékonyságát. A rádiófrekvencia, a pulzáló vákuum, a görgős masszázs és az infravörös fény együttes hatásának köszönhetően a kezelés eredménye önmagáért beszél. Centiméterekben mérhető körméret csökkenés és gyönyörű, egyenletes, feszes bőrfelszín. 4-6 kezelés és akár egy mérettel kisebb ruhákra válthatunk!

Ingyenes konzultációs lehetőség! Plasztikai műtét nélkül is lehet gyönyörű, sima, fiatal, hibátlan a bőröd. Most ingyenes segítséget és tanácsadást kérhetsz: add meg az adataidat, és hamarosan visszahívnak, hogy részletesen egyeztessetek a lehetőségekről. Használd ki az alkalmat, és tudj meg többet a személyes tanácsadáson!

Amerika legnépszerűbb alakformáló kezelése

A VelaShape az egyik legnépszerűbb alakformáló kezelés az Egyesült Államokban. Sikerének titka, hogy a négy hatékony technológia szinergia hatásának köszönhetően, nem csak a bőr alatti zsírt bontja, de feszesíti a bőrt, halványítja a striákat és a narancsbőrt is teljesen eltünteti. Emiatt a kismamák körében is nagyon népszerű, mert gyönyörűen helyreállítja a kinyúlt bőrt a hason és striákra is jótékony hatással van.

A kezelési folyamat

A VelaShape kezelések megkezdése előtt ingyenes állapotfelmérést és klinikai testösszetétel analízist végeznek. Az eredmény alapján állítják össze az igényeidnek legmegfelelőbb kezelési javaslatot.

Kezelhető területek: has, csípő, combok, popsi, hát, felkar, toka, térd. A kezelés alkalmanként általában 30-60 percet vesz igénybe. A kezelendő terület nagyságától és a probléma mértékétől függően, 6-10 kezelés javasolt, heti 1 alkalommal.

A VelaShape kezelések során speciális, koffeint és gyógynövény kivonatokat tartalmazó krémmel kenik be a kezelendő területet, amely a bőrbe szívódva fokozza a vérkeringést és a salakanyagok távozását.

A kezelőfej mozgatásával a mélyebb bőrrétegekben lévő, a narancsbőrt okozó szövetek egyenletesen melegednek fel. Ezáltal a zsírsejtekben található zsír mennyisége jelentősen csökken. A vákuumterápia mellett az infravörös fény elősegíti a kollagén rostok termelődését így feszesíti és rugalmassá teszi a bőrt.

A kezelés során végig mérik a bőr hőmérsékletét, így a beavatkozás teljesen biztonságos.

Horváth Éva igazi szakavatottja lett már a témának, tudja jól, hogy a rádiófrekvencia, a vákuum terápia, a hengeres masszázs és az infravörös fényterápia együttes hatása felerősíti egymást hatását. Tudását egyébként az interneten is meg szokta osztani, Évának ugyanis a Facebook-on rengeteg követője akad, és közülük nem egytől kapott már levelet arról, hogy miatta kezdtek el sportolni, sokan igazi példaképnek tartják.

- Ez nagyon jó érzés ám! Egyrészt büszkeséggel tölt el, a saját eredményeim miatt, másrészt - és talán ez a legfontosabb - hatalmas dolog, ha valakinek én mutathattam jó példát, és azt mondja: akkor le a kilókkal! Harminc felett már nem engedhetjük meg magunknak, hogy csak a genetikára hagyatkozzunk, és én majd egyszer szeretnék csinos és fitt anyuka lenni. Ráadásul ma már nagyon könnyű dolgunk van, hiszen szinte mindenre van segítség. Ez a kezelés például csak egy fél óra, de a hatása felér egy dupla edzéssel - meséli Éva a tapasztalatait.

Kinek ajánljuk a VelaShape kezelést?

  • akik műtét nélkül szeretnének karcsúbbak lenni
  • akik narancsbőrrel küzdenek
  • akiknek megereszkedett a bőr a hasukon
  • akiknél striák alakultak ki
  • akik előnyben részesítik a természetes módszereket
  • akik viszolyognak a plasztikai műtétektől
  • akik gyorsan szeretnének látványos változást

Ha neked is eleged van már a sok hatástalan módszerből, próbáld ki a VelaShape-et, az amerikai sztárok kedvenc kezelését. Szabadulj meg a zsírpárnáktól és a narancsbőrtől akár pár hét alatt! Kérj időpontot a SolenneMed Esztétikai Központba ingyenes klinikai testanalízisre itt!

Ismerd meg te is a sztárok legféltettebb szépségtitkait. Kattints a részletekért!

Fotó: RTL Klub sajtóklub

Ezt is szeretjük