Az 54 éves Cindy Crawford smink nélküli fotót posztolt a karanténból: 10 sztár, akit szeretünk, mert vállalja magát

A következő hírességek büszkén vállalják festetlen arcukat és azt, hogy az otthon töltött idő alatt ők sem sminkelik magukat.

sztarok smink nelkul cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A jelenlegi helyzetben, aki teheti, otthon marad, hiszen mindenkinek ez a legjobb. A lakásban töltött idő megnövekedésével pedig igencsak visszaszorult a sminkelés gyakorisága, ami nem is csoda, mert a négy fal között biztosan nincsen szükség festékre.

Azt hihetnénk azonban, hogy azok a hírességek, akik az önkéntes karantén ideje alatt is fotókkal, videókkal közvetítenek mindennapjaikról, ugyanúgy hosszú időt szánnak a szépítkezésre, mint azelőtt. Ez néhány sztárnál így is van, de szerencsére sokan vannak azok is, akik most vállalják természetes külsejüket és azt, hogy ők is olyanok, mint bármelyik hétköznapi nő.

Ilyenek a sztárok smink nélkül a karantén alatt

A következő sztárok büszkén mutatták meg festetlen arcukat, és nem titkolják, hogy bizony az otthon töltött idő alatt ők sem nyúlnak a sminktáskájukhoz. Nem akarnak irreálisan tökéletes képeket mutatni, és nem rejtik el a világ elől, milyenek is valójában, ezzel pedig sokak elismerését kivívták. Szeretjük, hogy így vállalják önmagukat, ráadásul bebizonyítják, hogy így is gyönyörűek. Posztjaikkal más nőket is arra bátorítanak, hogy osszanak meg olyan fotókat is, melyeken teljesen natúr arccal szerepelnek. 

Képek: Getty Images Hungary, Instagram.

Ezt is szeretjük