Az 5 legjobb szőlőzsír

Plusz tuti ajakápoló tippek

A tél elengedhetetlen kelléke a jó öreg szőlőzsír. De nem elég ahhoz, hogy az ajkaid bársonyosak legyenek. Néhány trükkel csábítóvá teheted!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Labello Sweet Melon

Luca odavan a Labello gyümölcsös sorozatának dinnyés darabjáért. Már végigpróbált jó néhányat, és télre a nyarat idéző dinnyéset választotta. Szereti, hogy ízes és illatos is. Nem olvad meg a zsebben, és Luca szerint a legtartósabb a Labellók közül.
Sokat használja, elmondása szerint már függő.

Primus

Pálma a Primus nevezetű ajakápoló kamillás változatát használja már évek óta. Sok terméket kipróbált, kezdve a nagy neves márkáktól, mégis ez a kizárólag gyógyszertárakban kapható ajakápoló vált be egyedül.

Szája nagyon érzékeny, könnyen kicserepesedik és ég, ám egyik szőlőzsír sem segített eddig, mert mindegyik csak feláztatta a száj bőrét.

A Primus inkább „zsíroz”, mint hidratál, és bár nem szívódik olyan gyorsan fel, sokáig tart és gyorsan enyhíti a kiszáradás okozta égő érzést. Kicsi, tömzsi alakja van, egyszerű csomagolása, íz- és illatanyagmentes, és elég csak egyszer végighúzni az ajkakon.

Bebe

Juli nem spórol a szőlőzsírral. Gondosan kiválasztja az évszaknak és időjárásnak megfelelőt. Télen az aloe verás és classic változatot használja, nyáron természetesen UV-szűrőset.
Minden stratégiai pontra elhelyez egyet, a táskájába, az irodai asztalra és otthonra is, hogy mindig kéznél, illetve szájnál legyen.

Clinique

Judit a Superbalm Lip Treatmentre szavazott. Megbízik a nagy márkában. Nem csak hidratálja a bőrét, hanem az apróbb ráncokat is kisimítja a száj körül. Nincs benne illat- és színezőanyag. Jó alapot képez a rúzsozáshoz. Hátránya, hogy nem lehet akárhol kapni, így ha már fogyóban van, előre be kell tárazni a márkaboltból.

Labello Classic

Bár szívesen kipróbálnék mást is, nekem csak a kék Labello jó. Még a márka más fajtáit sem tudom kipróbálni, mert pár napos használat után összeszárad a szám, egyéb márkákról nem is beszélve.
A klasszikus változatot viszont nem kell sokat használnom, egyszer-kétszer naponta.

Tuti tippek

A száj vékony bőre nagyon hamar kiszárad télen, hiszen nem védi se sapka, se kabát, se kesztyű, állandóan ki van téve az időjárás viszontagságainak. Ráadásul a szájon nincsenek faggyúmirigyek, amik védelmező réteget termelnének az ajkakra. Az ajkak cserepessé válnak, akár be is szakadhatnak, a körülöttük lévő apró ráncok pedig elmélyülhetnek.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

  • Nem biztos, hogy jó ötlet, ha állandóan szőlőzsírral kenegeted, mert így egyre többször lesz rá szüksége.
  • Esténként puha fogkefével dörzsöld át, majd kend be az éjszakai hidratálóddal az ajkaidat is.
  • Ahogyan az arcodra, úgy az ajkaidra is készíthetsz pakolást. A legegyszerűbb, ha rákensz egy kis mézet, bár lehet, hogy nem marad fent 20 percig, mert lenyalogatod. A méz hidratál is, táplál is.
  • Ha síelni mész mindenképpen vigyél UV-szűrős szőlőzsírt, de bekenheted az ajkaid napvédő krémmel is.
  • Ha a szád nagyon kiszárad és bereped, akkor helyezz rá kamilla teába mártott gézlapot, hagyd rajta 5 percet. Itasd le a nedvességet, és kend be krémmel. Amíg be nem gyógyul vigyázz rá.
  • Ha nem akarsz száraz csókokat kapni, akkor vegyél a pasidnak is egy szőlőzsírt. Van kifejezetten férfiaknak gyártott, amitől talán nem idegenkedik.
  • Télen ne használj tartós rúzst és lehetőleg szájfényt se! Mindkettőnek erős szárító hatása van. Ha azonban táplálóanyagokban gazdag rúzst választasz, akkor extra védelmet nyújtasz az ajkaidnak.
  • Rúzst csak cserépmentes, hidratált ajkakra kenj, különben nem szexisen, hanem nevetségesen fogsz kinézni.

OLVASD EL EZT IS!

arcradir lead
  • arcápolás
  • pakolás

Egy éjszaka, mínusz 5 év

Ezt is szeretjük