Milyen színű a ruhád?
Elárulja, milyen pasit válassz!
Tüzes piros vagy szűzies fehér? Az, hogy milyen színű ruhák sorakoznak a szekrényedben, elárulja, milyen vagy.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár évről-évre más a sláger-szín, a legtöbb nő minden szezonban legalább egy ruhadarabot beszerez kedvenc színéből, sőt sokan ragaszkodnak egy-egy árnyalathoz, bármit is mondjanak a divatguruk.

A ruha színe meghatározza hangulatodat, és kommunikációs értékük is van: teljesen másra gondolnak az emberek egy fehér-fekete szoknya-blúz összeállításban megjelenő nőről, mint ugyanabból a fazonból egy pink-citromsárgát viselő hölgyről.

Az, hogy te milyen színeket hordasz, sok mindent elárul életszemléletedről, és arról, hogy milyen pasikkal lehet szerencséd.

1. típus - Az elegáns

A ruháid

 • Fekete, fehér, pasztellszínűek.
 • Jellemző anyagaik a szatén és a csipke.
 • Visszatérő mintái geometrikus vagy anyagában nyomott, de legtöbbször minta nélküliek.

Ezek a ruhák csak azoknak állnak jól, akiknek erős kisugárzásuk van. Ha szívesen hordod az említett színeket, akkor tudatosan szeretnéd, ha azt hinnék rólad, hogy komoly vagy és határozott. Pedig lehet, hogy belül bizonytalan vagy önmagadban, és folyton azon agyalsz, hogy mindent tökéletesen csinálsz-e. A látszat ellenére színes egyéniség vagy, sok minden foglalkoztat, bár vicceidet csak az angol humor kedvelői értik.

Ilyen pasit válassz

Aki szívesen hord lilát vagy rózsaszínt. Jól kiegészítitek egymást, hiszen nemcsak szórakoztató egyéniség az ilyen férfi, hanem elég érzékeny is. Nem fél megismerni a határozott külső mögött megbújó igazi, gyengédségre vágyó énedet.

2. típus - A hétköznapi

A ruháid

 • Kék vagy szürke színűek.
 • Jellemző anyagaik a farmer és a pamut.
 • Visszatérő mintái: csíkok, pöttyök vagy egyszerű márkajelzés.

Nálad a pohár mindig félig tele van, vidám és nyugodt természet vagy. Nem jellemző rád a harsányság, természetes bájoddal hívod fel magadra a figyelmet. Nagyon kommunikatív vagy, szívesen hallgatod meg mások ügyes-bajos dolgait. Nemcsak ezért vesz körül sok barát, hanem azért is, mert őszinte maradsz minden körülmények között.

 

Ilyen pasit válassz

A barna és a zöld színeket előnyben részesítő hímneműek között hű társra találhatsz. Hozzád hasonlóan lelkes és humoros egyéniség, nem fogsz mellette unatkozni. Megbízható, és sosem rugaszkodik el a valóságtól.

3. típus - A természetes

A ruháid

 • Barna, sötét bordó vagy zöld színűek.
 • Jellemző anyagaik a lenvászon és a pamut.
 • Visszatérő mintáik: virágok, állatok, hagyományos motívumok.

Természetes nyugalom és harmónia árad belőled, ezért sokan első látásra szimpatikusnak találnak. Békés természetű vagy, könnyen kötsz kompromisszumot, ritkán hoznak ki a sodrodból. A szélsőségek messze állnak tőled, mindenben próbálod a középutat megtalálni. Szeretsz sokat elmélkedni, és bár vágysz a biztonságra, az egyedüllét sem zavar.

 

Ilyen pasit válassz

Jól kiegészítitek egymást a piros és sárga színű ruhákat hordó pasival, hiszen szenvedélyessége magával ragadó. Vonzó benned számára, hogy nem akarod magadhoz kötni, és hogy természetesen viselkedsz.

4. típus - Az energikus

A ruháid

 • Piros, sárga vagy narancs színűek.
 • Vászonból vagy vastag, nehéz anyagból készültek.
 • Nagy minták, vicces feliratok jellemzik.

Ha belépsz egy szórakozóhelyre pár percen belül minden tekintet rád szegeződik, mert nagyon feltűnő egyéniség vagy. Szereted, ha veled foglalkoznak az emberek, és ezért bármit meg is teszel. Nagyon intenzív életet élsz, mindig van valami izgalmas programod, de nem szeretsz előre tervezni, inkább a spontaneitás híve vagy.

 

Ilyen pasit válassz

Kiélheted domináns énedet egy kék és szürke színeket viselő pasi oldalán, aki alig várja, hogy felforgasd az életét. Hozzád hasonlóan aktív és élménykereső alkat, de a romantika sem áll tőle távol. Elég türelmes ahhoz, hogy szemet hunyjon lobbanékonyságod, és ebből adódó kiborulásaid felett.

5. típus - A bájos

A ruháid

 • Lila vagy rózsaszín színűek.
 • Lenge, átlátszó vagy alakot követő anyagból készültek.
 • Visszatérő mintái: apró virágok, fodrok és masnik.

Életed olyan, akár egy hullámvasút: egyik nap az egész világot magadhoz tudnád ölelni, másnap pedig úgy érzed magad, mint egy Shakespeare dráma főszereplője. A színházasdi egyébként sem áll messze tőled, ezért sokszor kaphatod azt a kritikát, hogy felszínes vagy és mesterkélt, azonban valójában empatikus és érzékeny vagy. Nagyon nőies kisugárzásod van, és általában a hatodik érzéked is jól működik.

 

Ilyen pasit válassz

Életedet egyensúlyba hozhatod egy fekete-fehér színeket kedvelő férfi oldalán. Figyelmet, gondoskodást kaphatsz, és mellette igazi nőnek érezheted magad. Titokzatossága és magabiztossága őrjítően hat rád, te pedig változatosságot viszel az életébe.

Ezt is szeretjük