Szexi nadrágok, melyeket ősszel is viselhetsz
A nyár végi leárazások közepén számtalan darabra rábukkanhatsz, melyet még hosszú ideig viselhetsz. Hol és mit keress?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyári időjárás szeszélye idén a divatban is erősen megmutatkozott, így az ősz beköszöntével sem kell majd éles váltásra számítanod, ami a trendeket illeti.
A slágerfazonok makacsul tartják a szezon elején megkaparintott dobogós helyüket, és úgy tűnik, hogy a hűvösebb idők sem mozdíthatják el őket onnan egyhamar.

Továbbra is maradnak a lenge, vízfényű anyagok, a változatos stílusú vászonnadrágok, valamint a lezseren bő és pimaszul szűk szabású, derékhangsúlyos megoldások.

Ám a sortokról, illetve a háromnegyedes és hétnyolcados capri nadrágokról sem szükséges lemondanod a nyár tovaillanásával, hiszen néhány kiegészítővel tökéletesen átformálhatod a hangulatukat az évszakváltásnak megfelelően.

Ezerarcú szafari stílus, a vászonnadrágok birodalma

A késő nyári és a kora őszi kínálatot egyaránt hatalmába kerítette a szafarimódi, melynek az elegánsan nőies, valamint a sportosan laza változatát is követheted.

A bohémek akár mindkettőt ötvözhetik egy öltözéken belül. Itt leginkább a bővebb fazonok hódítanak, melyek közül a lábszárig érő répanadrágok, a mély ülepű változatok, valamint a lágy esésű szoknyanadrágok egészen addig kiűzhetetlenek lesznek a divatból.

A Mango csontszínű, élére vasalt répafazonnal kecsegtet, 12 995 forintért. Szintén a Mango kollekciójából szerezheted be magadnak a bézs árnyalatú szoknyanadrágot, 17 995 forintért. Az Otto zsebfedős, passzrészes szárú darabja 11 890 forintért lehet a tiéd. A Bon Prix webáruházából elegáns, A-vonalú capri nadrágot rendelhetsz magadnak, 4599 forintért. A Promod sportos, oldalzsebes változatát 5590 forintért tudod megvásárolni.

Sikkes nőiesség, az egyszerűség jegyében

Ezekkel a darabokkal ősszel sem kerül majd nagy erőfeszítésedbe, hogy megalapozd nőies stílusodat. A lágy esésű, légiesen könnyed, répaszabású nadrágok kiválóan illeszkednek a klasszikus kialakítású blúzokhoz, illetve blézerekhez. A csinos, derékhangsúlyos overallok sem maradnak a nyár sajátjai, hiszen remekül összeférnek a rövid fazonú kardigánokkal és a nyitott orrú bokacsizmákkal. Az elegáns tengerész stílusra jellemző fehér nadrágok szintén átlépik a szezon határait, melyeket bátran viselhetsz majd az esőmentes napokon.


A Mango lábszárig érő, mustárbarna modellje rugalmasan kezeli a divatirányzatokat, vagyis éppúgy képes igazodni a vidéki romantika hangulatához, mint a klasszikusan nőies elképzelésekhez.
Az ára 12 995 forint. A Promod magas derekú, csokoládébarna capri nadrágja 8090 forintba kerül.

Időtlen tengerészmódi

A Bon Prix fakókék overallját egy tengerész stílusú blézerrel még ősszel is kihasználhatod, ha 7999 forintért megkaparintod magadnak. A Mango fehér csőnadrágjához pedig 9595 forintért juthatsz hozzá.

Lazán, de szexisen

A minden szabálytól tartózkodó, hanyagságra épülő trendek végigkísérték a nyarat, de igazán csak az ősz derekán fognak kiteljesedni, hiszen leginkább a rendezetlen ruharétegezéssel szimpatizálnak. Amiatt sem kell zavartatnod magad, ha a buggyos, mély ülepű nadrágod vékonyka vászon vagy pamut anyagból készült, mert a későbbiekben akár zoknival ősziesített körömcipővel is viselheted, a rövidnadrágjaidat pedig harisnyával. A fesztiváltrendek farmerkedvenceitől sem kell elbúcsúznod, mert a férfiszabású nadrágok, valamint a márványkoptatott és szaggatott csőgatyák is divatban maradnak.

Az Otto internetes katalógusából két remek darabbal gazdagíthatod magad, melyeket hűvös nyári estéken és őszi napokon egyaránt hordhatsz: a felül buggyos, alul beszűkülő fazonú háremgatyójukra 8915 forintért tehetsz szert, a melegítőszabású modelljükért pedig 10 400 forintot kell áldoznod. A Bon Prix vagány halásznadrágot ajánl a figyelmedbe, 5399 forintért.

Lepattant stílus, farmernadrágra alapozva

A New Yorker márványkoptatott farmerja 11 990 forintért kapható. A Mango A-vonalú sortja sokféle stílusba beültethető. Az ára 9995 forint. Hasonlóan vagány a Next visszahajtott szárú megoldása, 10 200 forintért. Az Otto kollekciójából feslett hatású csőfarmert rendelhetsz magadnak, 8915 forintért. Ugyanitt boyfriend nadrágot is kifoghatsz magadnak, 11 890 forintért.

Ezt is szeretjük