Szexi, lenge blúzok az előnyös dekoltázsért

Hol veheted meg őket?

A blúzok nemcsak divatosak és nőiesek, de azt is tudják, hogyan kell finoman hangsúlyozni a melleket.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Idén a szexisebb, merészebb elemeket sem mellőzi a divat, de ha finomabb stílusra törekszel, mely szolid, diszkrét tálalásban oldja meg a női idomok hangsúlyozását, a könnyed blúzokra fókuszálj a kínálatban, melyek sokoldalúan variálhatók.

Az idei trendekben főként a sejtelmesen áttetsző, éteri anyagok dominálnak, melyek az egyszerűbb fazonokat is elegánsabb szintre emelik, ám ennek ellenére minden darab változatos megvilágításban hozhatja felszínre a benned lakozó vonzerőt, hiszen a fenséges selyem- és muszlinmegoldások a vagányabb összeállításokba éppúgy beilleszthetők.

A dekoltázs kiemelésében szintúgy jeleskednek a tavaszi-nyári blúzok, melyek az olcsóság látszata nélkül, eleven színekkel, tarka mintákkal és trükkös V-kivágásokkal domborítják ki előnyösen a tenyérnyi és dús kebleket. Ráadásul ezek az átmeneti szezon legjobban kihasználható kreációi, mert minden irányzat tárt karokkal fogadja őket, illetve blézerrel, kardigánnal, szoknyával és nadrággal egyaránt jól kombinálhatók.

Csipkés mellkiemelők

Kétségkívül idén a csipke a legkelendőbb anyag, így egyetlen trend sem engedi meg magának, hogy nélkülözze az efféle bájos, de feltűnő díszítőelemeket. Mivel vonzzák a tekintetet, különösen alkalmasak arra, hogy kihangsúlyozzák a ciciket, ám ehhez nem kell feltétlenül a gömbölyded idomokra esnie a blúz átlátszó részének.

A hatás érdekében bőven elég, ha csupán a nyakkivágást vagy a vállrészt keretezi csipkeszegély, melynek felerősítheti mellkiemelő tulajdonságát a mell alatti empire-szabás, valamint a mélyen gombolt V-alakú dekoltázs. Többek között a Bershka, a H&M, a Mango, és a Stradivarius üzleteiben bukkanhatsz ilyen darabokra.

Zsebes ingblúzok

Ha kicsi a cicid, két jól irányzott zsebbel optikailag megnövelheted az idomaidat, de az élénk színek és a kaotikus minták is szövetségeseid lehetnek a trükközésben. A zsebes ingblúzok általában lezser, bő fazonnal rendelkeznek, ami szintén előnyös lehet számodra, ha csupán a dekoltázsodra szeretnél hangsúlyt helyezni, de a derékra és pocakra rakódott zsírpárnákat inkább palástolnád.

Az efféle kreációk pimaszul vagányak, mégis nőiesek, ugyanakkor a romantikus stílusokban szintén helyet kaphatnak. Felgombolható ujjú, derékban megkötős és lenge, tunikaszabású megoldások közül szemezgettünk, melyekben a Bershka, a Pull & Bear, a Stradivarius és a Zara kollekciója is bővelkedik.

Színek, minták, V-kivágások

A könnyed esésű, színes és mintás blúzok nemcsak divatosak, hanem kecsesebbé, lágyabbá teszik a váll és a dekoltázs vonalát, illetőleg a tekintetrabló árnyalatok és a virágos motívumok a domborulatok hangsúlyozásában szintén jeleskednek. A lenge anyaggal párosított buja trópusi minták a leghatékonyabb mellkiemelők, ám ha nincs szükséged optikai méretnövelésre, a zártszögű, de mély V-kivágásokra bízd magad.

Ha dús keblekkel áldott meg a természet, a T-vonalú blúzok, valamint a népies, hosszított fazonú ingtunikák lehetnek ideálisak számodra, melyek diszkréten hívják fel a figyelmet a telt idomokra, közönséges hatás nélkül. A dekoltázsuk pedig megnyújtja a felsőtestet. Nyárra már érdemesebb ujjatlan blúztopot választani. A H&M, a Pull & Bear, a Bershka, a Zara és a Stradivarius kínálata egyaránt tartogat számodra ilyen darabokat.

Fedezd fel a Dove Önbizalom Programját

A magabiztosság formálható. Ismerd meg a Dove Önbizalom Programját és mondj nemet a közösségi média káros szépségápolási tanácsaira. Útmutatónk támogatja a szülőket abban, hogy segítsék gyermekeiknek kiszűrni a hírfolyamaikon megjelenő ártalmas tippeket. Hiszünk abban, hogy a magabiztosság elérésével a tinédzserek képesek maximálisan kibontakoztatni képességeiket a mindennapokban.

Promóció

Csalafinta szabásvonalak

A szellőkönnyedségű és vízfényű anyagok, valamint a csalafinta szabásvonalak találkozásából csakis valami szexi tünemény sülhet ki, mely megnövelheti az önbizalmad. A kicsi és nagy melleket éppúgy lehet indirekt módon, bájosan nőies stílusban hangsúlyozni, ami cseppet sem erőltetett és hatásvadász, mégis megragadja a tekintetet.

A pántos blúztopok esetében a muszlinfodrok, a pizsamafazonú selyemingeknél pedig a mélyre nyúló gallérok kiemelő hatását élvezheted. A fényes anyag már eleve kidomborítja a gömbölyded formákat, de pöttyös mintát vagy trükkös egygombos dekoltázst is bevethetsz a cél érdekében.

A H&M, a Bershka és a Zara repertoárjából válogattunk ilyen darabokat.

Ezt is szeretjük