Szekeres Nóráék egy közösségi gardróbot nyitottak - Ilyen még nem volt az országban
A kölcsönzővel a ragyogást szeretnék elérhetővé tenni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizonyára te is észrevetted már azt, hogy amikor egy eseménynek megadod a módját, az rögtön sokkal fontosabbá válik számodra. Egy különlegesebb ruhadarab, a külső és belső felkészülés nemcsak a másik fél számára sugallja azt, hogy megadod a tiszteletet, de téged is magabiztosabbá, ragyogóbbá tesz. Hogy ez a ragyogás ne csak egy szűk kör privilégiuma, hanem bárki számára a mindennapok része lehessen, Szekeres Nóra és barátnője, Csekovszky Anna egy különleges vállalkozást indított el.

Vidd el, ragyogj, hozd vissza! - ezzel a szlogennel nyitotta meg kapuit a La Robe, az ország első közösségi gardróbja, amelynek lényege, hogy a csúcsminőségű, javarészt olasz tervezésű és gyártású ruhadarabok kölcsönzését teszi lehetővé a mindazok számára, akik a randevún, a színházban vagy akár egy hétvégi buliban tetszeni szeretnének maguknak és a környezetüknek.

Nóra korábbi interjúnkban beszélt az ötlet hátteréről, amikor azt is elmondta, hogy a legtöbb nőhöz hasonlóan ők is többször beleestek abba a hibába, hogy egyetlen alkalomra vásároltak ruhát, ami aztán jobbára a szekrény mélyén porosodott tovább. Kölcsönzőjük részben ezt a pazarlást hivatott megelőzni. Továbbá az sem titkolt céljuk, hogy a nőket arra ösztönözzék, hogy merjenek kitűnni a szépségükkel, és ne megbújni akarjanak egy rendezvényen.

Az üzlet egy belső udvarról nyílik, a hely kiválasztásánál ugyanis szempont volt, hogy könnyen megközelíthető legyen, mégis nyugodt hangulatot biztosítson. A ruhákat a lányok többnyire saját ízlésük szerint válogatták össze, többféle méretben, olyan márkákból, amelyek sehol máshol nem kaphatók az országban. Megtalálhatod a kínálatban többek között a Marciano by Guess, a Pinko vagy a Red Valentino egy-egy darabját is.

A kölcsönzési díjak 6-tól 30 ezer forintig terjednek, ami négy napra szól, és a szakszerű tisztíttatás árát is magában foglalja. Ez az összeg nagyjából a ruhák eredeti árainak tizedét jelenti, azok tehát valóban borsos árkategóriából származnak, amit nem feltétlenül engedhet meg magának mindenki egy alkalomra. Ha viszont egy romantikus vacsorán, egy évfordulón vagy egy esti bulin a megszokott kis fekete helyett valami különlegesre vágysz, ezekben a darabokban garantáltan kitűnsz majd a tömegből, sőt, ahogy Nóráék remélik, belebújva teljesen átlényegülsz majd.

A kép forrása: Facebook/La Robe

Ezt is szeretjük