Pontos rajzok a pirosító használatához arcforma szerint
Sosem volt még szebb a sminked!
Nézd meg, hogy kell kifesteni az egyes arcformákat.

Dia

 	Szögletes arcforma  	A szögletes arcformánál a sarkakat kell eltüntetni, ezek merevségét a bronzosító és a highlighter oldja a megfelelő használattal.

Szögletes arcforma

A szögletes arcformánál a sarkakat kell eltüntetni, ezek merevségét a bronzosító és a highlighter oldja a megfelelő használattal.

Dia

 	Gyémánt arcforma  	A gyémánt arcformánál a túlzott szögletek tompításán van a hangsúly. Ezért kerül bronzosító az arc aljára és tetejére, a halántékra, valamint az arccsont alá kevéssel.

Gyémánt arcforma

A gyémánt arcformánál a túlzott szögletek tompításán van a hangsúly. Ezért kerül bronzosító az arc aljára és tetejére, a halántékra, valamint az arccsont alá kevéssel.

Dia

 	Háromszög arcforma  	A háromszög arcformát leginkább úgy lehet kiemelni, ha a homlokodnál, illetve az állad vonalában világosabb színt használsz, ez ugyanis kissé lekerekíti az éles vonásokat.

Háromszög arcforma

A háromszög arcformát leginkább úgy lehet kiemelni, ha a homlokodnál, illetve az állad vonalában világosabb színt használsz, ez ugyanis kissé lekerekíti az éles vonásokat.

Dia

 	Hosszúkás arcforma  	A hosszúkás arcformánál elsődleges cél a vonások összeszorítása egy kerekebb arcél megformázása érdekében, ezért kerül nagy mennyiségű bronzosító a homlok és az áll vonalára.

Hosszúkás arcforma

A hosszúkás arcformánál elsődleges cél a vonások összeszorítása egy kerekebb arcél megformázása érdekében, ezért kerül nagy mennyiségű bronzosító a homlok és az áll vonalára.

Dia

 	Ovális arcforma  	Az ovális arcforma annyiban más, mint a kerek, hogy bár nagyon ívesek a vonásai, mégis viszonylag kiegyensúlyozottak. Ezt a legjobban az ábrán látható módon emelheted ki.

Ovális arcforma

Az ovális arcforma annyiban más, mint a kerek, hogy bár nagyon ívesek a vonásai, mégis viszonylag kiegyensúlyozottak. Ezt a legjobban az ábrán látható módon emelheted ki.

Dia

 	Kerek arcforma  	A kerek arcforma pont ellentéte az eddigieknek, a sok szög hiányát kell itt valamelyest pótolni, amit a bronzosító karakteres használatával lehet elérni.

Kerek arcforma

A kerek arcforma pont ellentéte az eddigieknek, a sok szög hiányát kell itt valamelyest pótolni, amit a bronzosító karakteres használatával lehet elérni.

Dia

 	Szív arcforma  	A szív alakú arcforma egészen ritka, de azért ez sem maradhat ki a sorból. A lényeg a homlok tompításán van, melyet nagy mennyiségű highlighterrel lehet elérni.

Szív arcforma

A szív alakú arcforma egészen ritka, de azért ez sem maradhat ki a sorból. A lényeg a homlok tompításán van, melyet nagy mennyiségű highlighterrel lehet elérni.

Dia

 	Téglalap arcforma  	A téglalap alakú arcforma korántsem annyira szögletes, de közelről nézve azért megvannak a maga erőteljes vonásai. Ezt legegyszerűbben az állak lefaragásával lehet megszüntetni, na meg nagy mennyiségű pirosítóval.

Téglalap arcforma

A téglalap alakú arcforma korántsem annyira szögletes, de közelről nézve azért megvannak a maga erőteljes vonásai. Ezt legegyszerűbben az állak lefaragásával lehet megszüntetni, na meg nagy mennyiségű pirosítóval.

Blog.hu ajánló
Szerző: Debreceni Andi
Fotó: