5 dolog a sminkelésről, amit minden nőnek tudnia kell
Te mindet ismered?
Ezeket te is be tudod majd építeni a napi rutinodba.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy jó mindennapos smink ismérve, hogy gyorsan felvihető, javítja a bőrhibákat, valamint természetes módon hangsúlyozza ki előnyös tulajdonságaidat, legyen az a szépen ívelt szemöldököd, az egyenes orrod vagy a mélybarna szemed.

Azonban ezen felül pár aprósággal éveket is fiatalíthatsz magadon egy jó smink segítségével! Ha tisztában vagy az alábbi galériánkban bemutatott 5 dologgal, akkor környezeted mindig csodálni fog, hogy milyen jól tartod magad. Ne ess kétségbe, egyik sem lesz túl bonyolult, a sminkelés terén viszont nagyon látványos eredményt hoznak.

De mielőtt rátérnénk a részletekre, nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, hogy a megfelelően ápolt bőrön lesz csak szép a smink, akár magadnak viszed fel, akár a kozmetikusodat kéred meg egy-egy fontosabb esemény előtt. Ehhez pedig az kell, hogy hidratáld magadat kívülről és belülről, vagyis a napi 2 liter vizet tényleg idd meg, és használj a bőrtípusodhoz illő arckrémet. Továbbá esténként mindig alaposan tisztítsd le arcodról a sminket, csak úgy menj aludni, hogy bőröd tiszta, tonizált és hidratált. Így a következő reggelen is szépen fel tudod majd rakni a sminkedet.

Ne csak a sminkedre figyelj, hanem az alakformáló öltözködésre is, ha fiatalosabban szeretnél kinézni. Gondoltad volna, hogy egy jó szabású kabáttal akár egy teljes számmal is karcsúbbnak tűnhetsz? Nézd meg alábbi galériánkat, és tudd meg, milyet érdemes választanod!

Ezt is szeretjük