Ez a melltartó megéri a beruházást: elképesztő, mennyire kényelmes (x)
Ideje elfelejtened, amit eddig a melltartókról gondoltál!

ZERO Feel TOP ZERO One CHEEKYHIP 1701
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ember lánya - egyébként teljesen érthető módon - sokat vár egy fehérneműtől. Elvégre az mindig bizalmi kérdés. Ha még keresed a nagybetűs melltartót, mutatunk egy kollekciót, ami mellett képtelenség szó nélkül elmenni.

A sloggi ZERO Feel melltartóival a fehérnemű-viselés új dimenziókba emelkedik, és túllépi mindazt, amit eddig a kényelemről gondoltál.

Forradalmi kényelem

Ismerős az, amikor hazaérsz, leveszed a melltartódat és a bőrödön marad a melltartó piros nyoma? Annak ellenére, hogy a női fehérnemű több innováción is keresztülment az elmúlt évszázadokban, ezen a fronton mostanáig sem történt változás. Elérkezett hát az ideje annak, hogy egyszerre érezd magad tökéletesen kényelmesen, és magabiztosan, bármilyen alkalmon.

A sloggi örömmel mutatja be nagyköveteit, Kiss Ramit és Pintér Adát.
A sloggi örömmel mutatja be nagyköveteit, Kiss Ramit és Pintér Adát.

A sloggi ZERO Feel melltartójában végre kötöttségek nélkül élvezheted az életet, hiszen a lézervágott szélű, varrás nélküli, seamless melltartó sehol nem vág be, ráadásul nyomot sem hagy, miközben mégis megtartja a melleket.  Ez a melltartó bármilyen alkalomra, bármilyen stílusban viselhető: munkába, megbeszélésen, randin, vagy csak egy otthoni fetrengős napon, bármikor!

A sloggi ZERO Feel kollekcióhoz Japánban készült az a forradalmian puha, rugalmas anyag, mely sima szegélyi ponthegesztős technológiával lett összeillesztve. A melltartó speciális kivitelezése és anyaga miatt láthatatlan marad a ruhák alatt. Légáteresztő szivacspárnái és mikrofibre anyaga kiváló nedvességszabályozással rendelkezik, és gyors száradást biztosít. 

Valamint Szabó Hédit és Bolla Vikit, akik már személyesen is tesztelhették az innovatív Zero Feel melltartót.
Valamint Szabó Hédit és Bolla Vikit, akik már személyesen is tesztelhették az innovatív Zero Feel melltartót.

Öt ok, amiért megéri kipróbálni a ZERO Feel melltartót

Nincs szorítás: a rendkívül elasztikus, 360 fokban rugalmas anyag tökéletesen alkalmazkodik minden mozdulatodhoz, minden lélegzetvételedhez.

Merevítő nélküli, biztos tartás: innovatív, ponthegesztéssel készült melltartó.

Láthatatlan, varrás nélküli kivitelezés: láthatatlan megjelenést kölcsönöz még a szűk ruhák alatt is. Olyan hihetetlenül kényelmes, mintha nem is lenne rajtad melltartó.

Tökéletes illeszkedés: a melltartó igazodik a testedhez, és nem fordítva.

Anyagösszetétel: szuperpuha microfibre anyag, mely lágyan öleli körbe a testedet.

Harminc éve a fehérneműk szolgálatában

A sloggi a világ egyik vezető fehérneműgyártó cége, ismertetője a kimagasló minőség, dizájn és kényelem. A modellek mind kiváló alapanyagokból, szakértelemmel készülnek.

Napjainkban a sloggi több mint száz országban van jelen, és harmincéves fennállása óta több mint 1,2 milliárd darab került eladásra.

A márka jellemzője a gondtalan, vidám és könnyed életstílus. A kényelmes, tartós darabok az év 365 napjában viselhetőek. További részletekért és izgalmas kollekciókért látogass el a sloggi Magyarország Facebook-oldalára!

Ezt is szeretjük