A 2015-ös top őszi divatszín neked is jól fog állni
Nézd meg, milyen szépen mutat!
A velvet az év színe, amely egy autóban is csodásan fest. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A SEAT sok újdonságot tartalmazó technológiai csomaggal dobja piacra az új Ibizát. A Barcelonából származó kompakt gépkocsi úgy igazítható, hogy tökéletesen megfeleljen minden egyéni stílusnak. A színcsomag feltűnő jelenséget produkál. A Bismuth, egy elegáns barna árnyalat közöttük szerepel, ugyanúgy, mint a Velvet, egy pompás bársony. A kínálatban szerepel erős piros, nyugodt szürke, valamint a fehér, a fekete és a kék - a megfelelő színcsomag, hogy mindenki kiválaszthassa a saját kedvenc színét.

Az új motorok, az egyéni igényekre szabott eszközök lehetősége, a kiegészítő biztonsági rendszerek, és mindenekelőtt az összekapcsolhatóság és a szórakoztató elemek teljesen új párosítása az Ibiza palettáját ismételten az egyik legjobb és legsokoldalúbb kínálattá varázsolja a saját kategóriájában.

Új szintre lépett az egyéni igényekre szabhatóság

Az új Ibiza változatos és színes, mint maga az élet! Az új színválasztékcsomag az egész Ibiza család számára teljesen új, egyéni igényekre szabhatóságot kínál. Az izgalmas dizájn színcsomagok kombinálhatóságának köszönhetően még inkább ki lehet hangsúlyozni az autó egyébként is összetéveszthetetlen karakterét.

A karosszéria színe minden színcsomagban harmonizál az autó külső és belső részleteivel. Kívül a keréktárcsáknak, a tükröknek és a hűtőrácsnak kölcsönözhető egyedi jelleg, a belső térben pedig a légbeömlőnyílások, az ülések, az ajtókárpit, a kormány, a sebességváltó gomb és a kézifék színét tudják a vásárlók az ízlésüknek megfelelően kiválasztani.

A SEAT Full Link maximális mértékű összekapcsolhatóságot biztosít

A technológiai mérföldkőnek számító Full Link segítségével az okostelefon képe megjeleníthető az innovatív Media System Plus rendszeren. Ez azt jelenti, hogy az új Ibizát vezető személyek mindig összeköttetésben vannak, elérhetőek, bármilyen okostelefont is használjanak, és így figyelmüket teljesen az útra tudják összpontosítani. Az Ibiza vezetői biztonságosan hozzáférnek az érintőképernyő aktívvá beállított funkcióihoz. Az iOS operációs rendszer esetében például ezek jelenleg a telefon és az üzenetküldő funkciók, valamint a zenehallgatás és a térképek használata. A tervek szerint a jövőben több ilyen új funkció fog megjelenni.

Az androidos készülékekre elérhető MirrorLink segítségével az okostelefonok biztonságosan használhatóak az Ibiza infotainmenten keresztül, az új SEAT ConnectApp pedig tökéletesen kihasználja a MirrorLink beintegrálását: a gépkocsi vezetője állandó kapcsolatban van, ugyanakkor az applikáció szövegfelolvasó, hangfelismerő, gesztus- és mozdulatkövető funkciói lehetővé teszik, hogy figyelmét mégis mindig teljesen az útra összpontosítsa.

Új biztonsági rendszerek

A vezetés közbeni elalvás még mindig sok súlyos baleset okozója. Az új, az elalvás veszélyére figyelmeztető rendszer a SEAT Ibizában a kormányzási jellemzők alapján felismeri a vezető csökkenő koncentrációját, és időben figyelmeztet, hogy tartson szünetet!

Egy másik új biztonsági rendszer a másodlagos ütközésvédelem: baleset esetén automatikusan lelassítja a gépkocsit, hogy szétoszlassa a megmaradt mozgási energiát és csökkentse a másodlagos ütközések kockázatát.

Ezeken túl, az új SEAT Ibiza elöl-hátul LED nappali menetvilágítással rendelkezik, aminek köszönhetően a gyalogosok és a járművek hamarabb észreveszik az autót, és a jobb látás révén nő a közlekedés biztonsága.
Tökéletesen illeszkedik minden életstílushoz

Az új Ibiza még mindig három karosszériaváltozatban kapható, ötajtós, Ibiza SC Sport Coupé és Ibiza ST Sport Tourer formában. Már az alap Referencia modell is meggyőző, ezen megtalálható minden fő kényelmi és biztonsági berendezés. A Style változat esetében az alapfelszereltség tartalmazza a klímaberendezést és a színes érintőképernyőt, az Ibiza FR pedig már különleges megszólalást jelent a hangsúlyozott formatervezésével elöl és hátul, illetve a saját könnyűfém felnikkel.

Sokkal inkább, mint eddig bármikor, az új SEAT Ibizát tökéletesen a személyes stílushoz és az egyéni igényekhez lehet hangolni, a színek, az opciók és a kiegészítők rendkívül széles palettájával.

Ezt is szeretjük