Szemüveg helyett ma már a sasszeműség a menő (x)
Szerintünk a legkorszerűbb látásjavító kezelést érdemled. Nemcsak azért, mert hosszútávon jobban megéri, mint a szemüveg, vagy, mert 125%-os lehet a látásélességed. Hanem, mert egyszerűen ez a menő!

szem
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ismert látásjavító segédeszközök, a szemüveg és a kontaktlencse valaha újszerűnek, forradalminak számítottak, hiszen általuk vált lehetővé először a fénytörési hibák korrigálása. Ma már tudjuk, hogy van ezeknél, sőt, még a hagyományos lézeres eljárásoknál is sokkal korszerűbb megoldás arra, hogy látásunk tökéletes legyen. Mégpedig a Sasszemkezelés.

Érdemes mozdulni és haladni a korral 

- Az emberiséget három nagy csoport alkotja: a mozdíthatatlanok, a mozdíthatók, és azok, akik mozdulnak - mondta a 18. században élt legendás feltaláló és politikus, Benjamin Franklin. Ráadásul ezt a meggyőződését a látásjavítás terén is kamatoztatta, mivel ő gondolt először arra, hogy a távollátók és a rövidlátók közös megoldást érdemelnek. Az adott kor legmodernebb látásjavító eszközeként fel is találta a bifokális szemüveget. 

A világ azonban rohamléptekkel halad, a technológia fejlődik. Ha ma élne, Franklin figyelme minden bizonnyal a szemészeti lézerek és a csúcskezelések felé irányulna. A Sasszemkezelést megismerve pedig talán így szólna: azt mondom, érdemes mozdulni és kipróbálni, mert ez a legkorszerűbb.

SZTÁRSOR sasszem

Tegyük hozzá: ez ma a legnépszerűbb is. Magyarországon eddig megközelítőleg 140 ezer lézerkezelés történt - és ebből közel 100 ezer a legnagyobb hazai lézerklinikán, a Sasszemklinikán. A kezelésbe vetett bizalom itt nem üres szó, a főorvos, az igazgató, a vezető asszisztens és sok dolgozó is sasszemű.

Miért választják tízből heten a Sasszemkezelést?

Először is, igen meggyőző érv klinikánk mellett a 21 évnyi sikeres működés és a 100 ezer lézerkezelés tapasztalata. Minden tekintetben haladunk a korral: elsőként vezettük be például hazánkban az orvosi garanciavállalást a lézeres szemműtétekre. 

Mindig arra törekszünk, hogy megtaláljuk a legoptimálisabb, egyénre szabott kezelést. Van miből választani, hiszen nálunk érhetőek el a legbiztonságosabb, legeredményesebb Sasszemkezelések. A kivitelezésükhöz szükséges valamennyi szakmai és technikai feltétellel csak mi rendelkezünk Magyarországon. Egyedülálló módon három különböző csúcstechnológiás lézerrel dolgozunk a sasszemműtőben, hogy a legtöbb fénytörési hiba esetén javíthassunk a hozzánk fordulók látásán.

A kezelések eredményessége önmagáért beszél: a legtöbb sasszemű látásélessége 125%-os, azaz jobban látnak, mint amit előtte szemüveggel, kontaktlencsével, sőt, hagyományos lézerekkel elértek volna. Ennek fő oka az, hogy a legújabb szemkövető lézerekkel végzett Sasszemkezelés a rejtett fénytörési hibákat is képes kezelni.

A kezelést mások mellett Rubint Réka fitneszguru is kipróbálta. Utólag így nyilatkozott: "160%-os a látásom. Csak azt sajnálom, hogy nem műttettem meg a szememet korábban".

A Sasszemklinika főorvosa, igazgatója és vezető asszisztense is sasszemű.
A Sasszemklinika főorvosa, igazgatója és vezető asszisztense is sasszemű.

Ezekre a Sasszemkezelésekre érdemes rámozdulni

• Sasszem FEMTO kezelés - A „sztárok lézerkezelésének” is nevezett, a NASA-űrhajósok és a TOP GUN-vadászpilóták számára elsőként engedélyezett lézeres szemműtétet a Sasszemklinika hozta el Magyarországra. Gyorsan gyógyul, másnap már lehet dolgozni.

Sasszem NO-Touch kezelés - Újdonság az érintés nélküli lézerkezelés, melyet egyben a világ leggyorsabb szemészeti lézerkezelésének tartanak. Ez a legújabb, továbbfejlesztett felszíni lézeres szemkezelés, ahol a csúcstechnológiás lézer érintés nélkül végzi el a kezelést.

Sasszem PRK kezelés - Egylézeres eljárás, melyet 21 éve végzünk eredményesen, immár az ötödik generációs lézerrel, biztonságosan és megbízhatóan.

Nézz a jövőbe, igazán megéri!

Pácienseink maguk is utánaszámoltak és állítják: a Sasszemkezelés ára négy-öt éven belül megtérül. Ennyi idő alatt költik el ugyanis egy lézerkezelés árát az optikákban új szemüvegre, kontaktlencsékre vagy ezek fenntartására. Legyél őszinte magaddal: hány kezelés árát fizetted már ki eddig is? Ne feledd, a Sasszemkezelés után nem lesz szükséged látásjavító segédeszközökre.

- Tényleg úgy volt minden, ahogy mondták. A műtét gyors és fájdalommentes volt, egyáltalán nem éreztem kellemetlenséget. Még mindig meglepődöm azon, hogy milyen jó, hogy látok - mondta később Kiss Norbi, Európa-bajnok kamionversenyző.

Szeretnél te is haladni a korral, illetve megszabadulni a szemüvegedtől, kontaktlencsédtől? Válaszd a legkorszerűbb, legmodernebb kezeléseket, legyél te is sasszemű! Jelentkezz ingyenes alkalmassági vizsgálatra máris.

Ezt is szeretjük