A citrom felpezsdíti a vérkeringést, ezáltal lassítja a bőr öregedését. Nem beszélve arról, hogy a pattanásokkal is megbirkózik. A citromot keverd joghurtba, és úgy vidd fel az arcra.
Dia
A kiviC-vitamin-tartalma nagyon magas, így még akkor is jót tesz a bőrödnek, ha külsőleg alkalmazod. Táplálja és energizálja a kötőszövetet, ami így feszesebbé válik. A kivinek csak a levét használd pakolásokba, mert a magok irritálhatják a bőrt.
Dia
A banán káliumtartalmából adódóan szabályozza a bőr vízháztartását, táplálja a bőrt, így kisimítja a redőket. Tejszínnel vagy joghurttal keverd össze, és úgy használd pakolásként.
Dia
Az alma a szépség és az egészség gyümölcse. Az elhalt hámsejteket remekül lehámlasztja a bőrről, hála kicsit savas levének, így a fáradt rétegek alól előbukkanhat a friss bőr. Lereszelve magában is tökéletes hámlasztó pakolás.
Dia
Az eperantioxidáns hatású, a benne található A- és C-vitamin serkenti a kollagéntermelést. Magában vagy tejszínnel együtt használd.
Dia
A málna szintén gazdag szabadgyökfogó antioxidánsokban, emellett hidratálja a bőrt és eltünteti az apró felületi ráncokat.
Dia
A májusban már kapható cseresznyében pórusösszehúzó anyagok vannak, így arcpakolásként remek alapanyagul szolgál, pláne, ha gőzölés után használod.