Mintha két különböző ember lenne az előtte-utána fotókon - A sminkes teljesen más embert csinál a nőkből

A profi sminkes előtte-utána képeken mutatja meg, hogy alakultak át vendégei a kezei között. Felismerhetetlenné váltak a vastag sminkréteg miatt.

smink cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Mostanában a sminkelés már egyre kevésbé arról szól, hogy a festék kiemelje a nők előnyös arcvonásait, és elrejtse, kompenzálja az apróbb „tökéletlenségeket”. 

A profi sminkmesterek már szinte versenyt űznek abból, hogy hogyan tudnak új ember varázsolni a vendégeikből, és a felismerhetetlenségig megváltoztatni őket a festék segítségével.

A sminkes teljesen átalakítja a nőket

Egyre több olyan sminkest találni a neten is, akik egyforma műnővé alakítják vendégeiket, akik úgy távoznak tőlük, mintha az összes Instagram-filtert rátolták volna az arcukra. A sok smink és a hatalmas műszempillák miatt elvesztik természetes szépségüket, sajátos vonásaikat, és teljesen sablonos lesz a külsejük. Ana Buden sminkmester oldalán is sok ilyen átváltozásnak lehetnek szemtanúi követői, és bár a nő kétségkívül tehetséges, az biztos, hogy általában jócskán elszalad vele a ló.

Összegyűjtöttük néhány munkáját, melyeken egészen drasztikus változáson estek át a vendégek. A sminkeléssel alapvetően nincs gond, sőt magabiztosságot is adhat az embernek, de talán jobb lenne nem túlzásba vinni.

 A sok alapozótól, a kontúrozástól és a highlightertől még az arcformája is teljesen másnak tűnik.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ahelyett, hogy csak elfedte volna a pattanásokat, és egy kicsit kiemelte volna a szemét, nagyjából új arcot adott a vendégnek.

Egészen hihetetlen dolgokra képes a profi smink. 

Natúr arccal is gyönyörű, nagyon elrontotta a természetes szépségét a sok festék.

A smink éveket faragott le az egyébként is fiatal nő külsejéből, de nagyon mesterkélt lett az összhatás.

Barbie babává festette a fiatal nőt.

Menyasszonyok sminkátalakulásai

A több mint félmillió követővel rendelkező sminkmester, Arber Bytyqi előtte-utána fotói láttán valószínűleg sokan ledöbbennek. Úgy festi ki a menyasszonyokat, hogy szinte teljesen új arcot ad nekik. Valószínűleg vőlegényeik is alig ismertek rájuk.

Ezt is szeretjük